Otomobil

Herkesi bayilere koşturacak haber Honda Civic'den geldi!

Honda, Civic modelleri için şubat ayına özel kampanyalı fiyat listesini açıkladı. Araba almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Peki Honda'dan otomobil sahibi olmak isteyenler en az ne kadar ödemeli? Honda Civic şubat ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi...Çip krizi ve döviz kurundaki dalgalanma sonucunda otomobil sektörü, satışlarında hızla gerilemeye başladı

 

 

Salgınla birlikte ortaya çıkan üretim krizlerine çip krizinin de eklenmesi otomobil sektörünü yakından etkiledi. Çip krizi ve döviz kurundaki dalgalanma sonucunda otomobil sektörü, satışlarında hızla gerilemeye başladı. Bu durumda sıfır otomobil almak hayal oldu. 

Pandemiden önce 100 bin Türk Lirasına kadar otomobil satın alabiliyorken şu anda 200 bin Türk Lirasının altında otomobil bulunmuyor. 2022 senesi ile birlikte gelen zamlarla araç alamayacağım diye üzülenlere Honda'dan sevindirici haber geldi. Honda, Civic modelinde yaptığı kampanya ile alıcılarının yüzünü güldürdü.

Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler Honda Civic fiyat listesine göz atabilir. 

 

 

 

 

 

Türkiye'de üretim faaliyetleri gerçekleştiren Japon otomobil üretici Honda Yeni Civic modelinin kampanyalı fiyat listesini ve otomobilin yenilediği özelliklerini duyurdu. Yeni Honda Civic, etkileyici dış tasarımı, eşsiz renkleri ve konforlu iç mekanıyla otomobil sevenlerin dikkatlerini üzerine toplamayı başarıyor. Yüksek donanımı ve fiyat kampanyasıyla her kesime hitap etmeyi amaçlıyor.

Yeni Civic modeli sade dış tasarımını LED ön farlar ve sis farları oluşturuyor. Alüminyum alaşım jantlar, 17 birbirinden farklı renk seçenekleriyle alıcılarına sunuluyor. Açılabilir cam tavanı olan otomobil, karartılmış arka camlara da sahip. 10.2 dijital gösterge ekranı ise Yeni Civicin göz alıcı detayları arasında yerini alıyor.

Bir çok ailenin ilk tercihleri arasında olan Yeni Civic 512 litrelik geniş bagajıyla da herşeyin taşınabilmesini sağlıyor. Isıtmalı ön koltuklar, geri görüş kamerası, otomatik kararan ayna, çarpışma hafifletici fren sistemi ve anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi ile alıcılarını bekliyor. 

İşte Yeni Honda Civic modeli güncel fiyat listesi...

 

Şubat ayı süresince geçerli olacak kampanya, Honda Türkiye A.Ş yetkili satıcılarından satın alınan Civic modeli için geçerlidir. Kampanyada Yeni Honda Civic modeli premium versiyonu için 130.000 Türk lirasına 15 ay vade ve yüzde sıfır oranında faiz, 15 ay vade ve yüzde 0.99 oranında faiz avantajlarıyla alıcılarını bekliyor.

İşte Yeni Honda Civic modeli güncel fiyat listesi...

1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Premium
Fiyatı: 522.675 Türk Lirası

1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Elegance
Fiyatı: 572.875 Türk Lirası

1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Executive Plus
Fiyatı: 614.775 Türk Lirası

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance
Fiyatı: 561.775 Türk Lirası

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive Plus
Fiyatı: 607.775 Türk Lirası

Yaşanan çip krizi sorunu git gide büyüyor: 2.el otomobil fiyatları tavan yaptı!

2.el otomobil piyasasında tek umut bahar dönemi!

Citroen C5 Aircross'tan akıl almaz fiyat listesi!

Volkswagen'in Golf modeli sevenlerini üzdü! Fiyat listesi açıklandı!

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Oklar Hyundai'ye çevrildi!

Dacia’da gözler 3. Çeyreğe dikildi: Tek hedefi Jogger modelini vergi dilimine sokmak!

Dört gözle beklenen ucuz otomobillerde geri sayım başladı!