Kent Haberleri

Herkesten saklanan altın senaryosu çok gizli çekmeceden çıktı! Bu uyarıyı umursamayan sonra bin pişman olacak! 

Yılın ilk ayı devam ediyor ancak ons ​​altı dalgalanma rekor seviyelere ulaştı. Gram altın gün içinde yüzde 1 düştü. Yılın ikinci yarısında uzman açıklamalarında durum başka bir boyuta ulaştı. Ons altın gün başlangıcı da 1900 dolardan yaptı

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta dalgalı seyrini sürdürdü. Ons altın gün başlangıcı da 1900 dolardan yaptı. Bir gramın altında rekor seviyenin altına düştü. Değer kaybı sonrası 1.146 TL’den satışı yapılıyor.

Gram altın sabah erken saatlerde yaşadığı yüzde 1'lik düşüşün ardından 1.146 TL'den işlem görüyor. Yarım Altın 3.748 TL, Çeyrek Altın 1.874 TL. 22 ayar burma bileklik 1.327 TL'ye, Cumhuriyet Altını ise 7.925 TL'ye satıldı. 

ASIL YÜKSELİŞLER GELİYOR!

2023'ün başlarında ons seviyeleri beklenmedik fiyatlara tırmandı ve piyasa uzmanlarının yılın ikinci yarısı için hedeflerinde fiyat değişikliğine neden oldu. Piyasa uzmanı Zafer Ergenen yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Ergezen, “Alım seviyesini takip edin Ons altında gerçek yükselişi asıl yılın 2. döneminde göreceğiz. Faiz indirimlerinin konuşulmaya başladığı ve tartışıldığı dönemde rekora ulaşılacaktır” şeklinde konuştu.

DÜŞÜŞ TRENDİNİ YERİNİ YÜKSELİŞE BIRAKTI!

Özellikle geçen yıla göre bu yılın altın yatırımcıları için daha parlak bir döneme girmesi dikkat çekiyor. Merkez Bankası’nın beklenmeyen faiz artırımı Ons altında baskılanmaya neden olmuştu. Özellikle geçtiğimiz yıl başlangıcında Rusya ve Ukrayna’nın savaş süreci ve artan faiz oranları düşüş trendini tetikledi.

Bu eğilim çöküyor. Geçtiğimiz yıl ekim ayı itibari ile Merkez Bankası politikasında değişiklik meydana geldi. FED faiz artırımlarında “hızı yavaşlatacağım” vurgusu yaptıktan sonra süreç daha da başka bir boyuta taşındı. Bu sene için faiz artırımının duraklama noktasına geleceğinin belirtilmesi ile yeni sene girişinde Ons altındaki hızlı yükselişi ve rekor seviyeleri tetikledi. Ons 1.620 seviyelerinde iken bir anda 1.800 seviyelerine kadar ulaştı.

Altın birden bu kadar olacak! Şok...Şok...Şok...Altın fiyatları zıplayacak! Bunu öğrenen artık zengin!
Çocuk sahibi ailelere uçuran haber! Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 1-2 çocuğa 350, 3 çocuğa 450 lira harçlık! 
Karnesi güzel gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan müjde! Anne babalar hemen başvursun! 5.104 TL para şık diye yatacak!