Ekonomi

Hesabınız bayram edecek! Tek bir işlemle hesabınıza 40.000 TL gelecek!

Emekli ve çalışan vatandaşlara 40.000 TL kredi imkanı. Tek yapmanız gereken küçük bir işlem. İşte detaylar!Emekli ve çalışan kişiler 40000 TL'ye kadar nakit kredi kullanabilir

İhtiyaç kredisi ödemesine dair bankalardan yeni bir haber geldi. Emekli ve çalışan kişiler 40000 TL'ye kadar nakit kredi kullanabilir.

İşte haberin detayları…

Emekli olan kişiler ile birlikte sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşların başvurularını gerçekleştirmeleri ile 40000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi ödemesine kavuşabilir. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilerin son zamanlarda çok başvurusu olmaması, banka kredi puanı düşük olmaması halinde onay alarak, 36 ay vadeli gelir belgesiz kredi alabilirler.

TEB BANKASINDAN HEMEN GERİ DÖNÜŞ!

TEB Bankası üzerinden kredi başvurusu için kimlik numarasını 4466 numarasına mesaj olarak göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olursunuz ve böylece 4466 numarasını atmış olduğunuz mesajı sonrasında onay alan kişiler, en yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle birlikte onaylanan tutarları kullanabilir ya da internet bankacılığı üzerinden de onaylanan tutarı, kendi hesaplarına yatırabilir.

AKBANK'TAN İNTERNET KREDİSİ MÜJDESİ VERİLDİ!

Akbank, ihtiyaç kredisi kullanmak için başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere, Akbank Direkt uygulaması sayesinde internet kredisi müjdesi verdi. Akbank Direkt uygulaması üzerinden kredi başvurusu gerçekleştirmek istiyorsanız, internet bankacılığı uygulaması üzerinden hemen onay alırsınız. Akbank Direkt uygulaması üzerinden sizlere verilecek olan 40000 TL ödeme hemen aynı gün içinde hesabınıza yatırılır.

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı kredi faizlerindeki iki farklı alternatife değindi. Özelmacıklı milliyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada bu konuya yer verdi. İşte açıklamada öne çıkan o detaylar;

KONUT BEDELİNE GÖRE KADEMELİ BİR FAİZ MODELİ GETİRİLİR Mİ?

“TOKİ kapsamında özellikle ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ projesinden sonra orta gelir grubuna dair planlanan yeni kredi paketinde 2023 yılı başından itibaren uygulamaların başlanacağı öngörülüyor. Bilhassa kredilerde sunulacak faiz oranlarının yüzde 1 oranının altında ve konutun değerine göre belirleneceği yönünde görüşler bulunuyor. Son dönemde gayrimenkul fiyat artışlarının yoğun olarak yaşandığı illerde kademelerin ayrıca belirlenmesi gerekmektedir. Oranların 0.79-0.89 ve 0.99 gibi farklı kademeleri barındırması sektörel görüşümüzdür.

Milyonlarca tapu sahibine duyuruldu! Bu tarihleri kaçırmayın! Ödemeyene ceza ağır!

Milli Eğitim Bakanlığı 50 memur arıyor! Bakanlık personel şartlarını peş peşe sıraladı! Başvurular bitmeden başvurun!