Kent Haberleri

Hesaplara her ay peş peşe 1.250 TL yatacak! Aile destek ödemeleri için tarih resmen açıklandı! Hemen siz de bir göz atın

Maddi durumu iyi olmayan ailelere verilen Aile Destek Programı ödemeleri için tarih belli oldu. Hesaplara her ay peş peşe 1.250 TL yatacak! Hemen siz de bir göz atın... Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre hesaplara her ay 850 TL ile 1

Maddi durumu iyi olmayan ailelere verilen Aile Destek Programı ödemeleri için son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre hesaplara her ay 850 TL ile 1.250 TL arasında değişen destek ödemeleri yatacak.

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Aile Destek Programı ödemeleri için tarih belli oldu. Hesaplara her ay peş peşe 1.250 TL yatacak! Hemen siz de bir göz atın...

Milyonlarca kişi tarfından araştırılan Aile Destek Programı kasım ayı ödeme tarihleri resmen açıklandı. Kasım ayı Aile Destek Programı ödemelerinin verileceği tarihi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeledi. 

Peki, pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Aile destek ödemelerine nasıl başvurulur? Aile destek ödemesi nasıl alınır? Aile Destek ödemeleri Kasım 2022 ne zaman yatacak?

AİLE DESTEK PROGRAMINA NASIL VE NEREDEN BAŞVURABİLİRİM?


Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet kapısından ya da yaşadığınız adresin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabiliyor.

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ KASIM 2022 ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Kasım 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'ndan sonra önemli açıklamlar yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada  2,5 milyon vatandaşa 3.2 milyar lira ödeme yapılacağını ve söz konusu ödemelerin 8 Kasım itibarıyla da hesaplara yatacağını söylemişti. Milyonlarca vatandaşın beklediği Aile Destek Programı Kasım ayı ödemeleri de 8 Kasım 2022 Salı günü itibariyle hak sahiplerinin hesaplarına yatmaya başladı.

AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURULARI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 450 TL ile 600 TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en çok 12 ay boyunca Aile Destek Programı ödemesi yapılacak. Yine verilen bilgiye göre, 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılının Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında söz konu destek programı son bulacak.

AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURU ŞARTLARI KASIM 2022

Başvuru yapacak olan kişinin

-Yerleşim adresinin yurt dışında olması,
-18 yaşından küçük olması,
-T.C. vatandaşı olmaması,
-Mavi Kart sahibi olması,
-Hanesinde memur, noter ya da muhtar olarak çalışan veya yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması, hallerinde söz konusu başvurular değerlendirmeye alınamayacak.

5 banka ipleri kopardı! Ziraat, Garanti, Halkbank, Akbank ING tek tek açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

Altında son noktayı bu kez İslam Memiş koydu! Gram altın 3 gün sonra işte bu kadar olacak! Hemen göz atın!