30 / 04 / 2024

Heyyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Heyyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azhar Mehmood tarafından kuruldu.



Heyyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azhar Mehmood tarafından kuruldu.

Heyyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç). Her türlü konut, işyeri arazi alım satımı. 2.Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) 3. Her nevi ürünün alım satımı, ithalat ve ihracatı. 4.Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri, gayrimenkul alım satım aracılık faaliyetleri. 5.Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) 6.Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, villa, her türlü müstakil yada çok katlı konut, iş ve alışveriş merkezleri yaşam alanları tesis ve inşa etmek, satmak, satın almak, üçüncü kişilere kiraya vermek veya bunlardan kiralamak, turistik işletmeyle ilgili ayni ve şahsi haklar kabul ve tesis etmek, turizm işletmeciliği yapmak. Turistlere döviz mevzuatı, gümrük muameleleri, pasaport, vize ve seyahatlerle ilgili çeşitli işlemlerde aracı olmak.


Geri Dön