Konut

Häfele'den temizliği kolaylaştıran detaylar!

Dolap içinde, tezgah üzerinde, hatta evin her yerinde çok amaçlı kullanılabilen işlevsel aksesuarlar sayesinde temizlik işi kolaylaşıyor

Mobilya donanımları ve aksesuarları konusunda rakipsiz ürün portföyüne sahip, dünya markası Häfele, her yere taşınabilen, kilitlenebilen Portero temizlik malzemesi sepeti ile harcanan enerjiden ve zamandan tasarruf sağlıyor. 

Temizliği kolaylaştıran çözüm: Kesseböhmer temizlik malzemesi sepeti Portero

Temizlik malzemelerini bir arada, evin herhangi bir yerine taşıyabilme özgürlüğü harcanan zaman ve enerjiden tasarruf etmeyi mümkün kılıyor. Ve bu özgürlük Häfele'nin ürün portföyünde yer alan Kesseböhmer temizlik sepeti Portero ile hayata geçiyor. Tezgah altı kiler sisteminin pratik, kullanışlı ve taşınabilir parçası olan kulplu sepet, işleri kolaylaştırırken aslında hayatı kolaylaştırıyor. 

Portero'nun üç farklı boyu, ihtiyaca göre tekli, ikili boyları ve kilitlenebilir çeşitleri var. Kilitlenebilir olması, çocuklu evler için önemli; çocuklar dolabı açsa bile ebeveynlerin içi rahat ediyor. Temizliği çok kolay; deterjanların yerleştirildiği plastik hazneler bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. 

85 yıllık deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu'da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan franchise mağazalarıyla iş ortaklarına ve son tüketiciye daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 120 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunuyor.