01 / 08 / 2024

Hiç evi olmayan İzmirlilere belediyeden sosyal konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Hiç evi olmayan İzmirlilere belediyeden sosyal konut müjdesi! Resmen açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yaptığı açıklamada İzmirlilere sosyal konut müjdesi verdi. İşte Başkan Cemil Tugay'ın konu ile ilgili o açıklamaları...



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Yeni  İzmir  İmtiyaz Sahibi Fi Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Dokak, Yeni İzmir Gazetesi İmtiyaz Sahibi ARİS Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atahan Keçeci, Küçük Menderes Gazetesi ve Yeni Kiraz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Antikhan Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yılmaz ve Yeni İzmir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Irmak’la buluştu.

Yeni İzmir’den Leyla Bilgin imzalı habere göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların refahı için çalışmayı sürdürdüklerini söyledi.

Açıklamasında kentte sağlıklı yaşam ve temiz çevre için yoğun çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı’nın, çevre kirliliğini önlemek ve kent sağlığını korumak amacıyla her gün düzenli hizmet verdiğini söyledi.

İzmir Büyükşehri Belediye Başkanı Cemil Tugay yaptığı açıklamalarda İzmirlilere sosyal konut müjdesi de verdi. İşte Başkan Cemil Tugay'ın konu ile ilgili o açıklamaları...

Hiç evi olmayan İzmirlilere belediyeden sosyal konut müjdesi! Resmen açıklandı!

ULAŞIM MASTER PLANI 

İzmir Büyükşehri Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir’in bir ulaşım master planına ihtiyaç duyduğunu söyleyerek, kentteki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yeni projeler üzerinde çalıştıklarını ve toplu taşıma araçlarının çeşitlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Cemil Tugay açıklamasında bu kapsamda yeni metrolar ve alternatif ulaşım yöntemlerinin devreye alınacağını dile getirdi. 

ARSA ÜRETİMİ VE UCUZ KONUT MÜJDESİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir’de konut açığını kapatmak ve dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi için her ilçede yeni arsalar üreteceklerini açıkladı.

Yaptığı açıklamada konutların Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile beraber yapılacağını ve arsaların ücretsiz sağlanması sayesinde maliyetlerin düşük tutulacağını söyledi. Cemil Tugay açıklamasında söz konusu bu konutların yalnızca evi olmayan kişilere verileceğini de söyledi. Dünya Bankası’nın kentsel dönüşüm projelerini desteklemek amacıyla sunmuş olduğu kredi ile ilgili olarak da açıklama yapan Başkan Tugay, bu kredilerin belediye ile ilgisinin olmadığını sözlerine ekledi.
 

Gaziantep ve Keşan'da 19 adet arsa ve arazi satılıyor! Fiyatlar 100 milyon TL'yi buluyor!

Silivri Cilin Royal Konakları'nda Ağustos ayına özel indirimli fiyatlar!

Villa Arya'da teslimler Aralık'ta! Kişiye özel ödemelerle müstakil havuzlu villalar!


Geri Dön