Sektörel

Hidromek 15 bininci iş makinesini teslim etti!

Ankara’da yer alan üretim tesislerinde düzenlenen etkinlikte 15 bininci iş makinesi, Hidromek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Bozkurt tarafından Denizli’de faaliyet gösteren Bilge Utku Mühendislik Ltd. Şti'ye teslim edildi...

İş makinesi üreticisi Hidromek, yurtiçindeki 15 bininci kazıcı yükleyicisini törenle sahibine teslim etti. 


Ankara’da yer alan üretim tesislerinde düzenlenen etkinlikte 15 bininci iş makinesi, Hidromek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Bozkurt tarafından Denizli’de faaliyet gösteren Bilge Utku Mühendislik Ltd. Şti ortaklarından Bilge Utku ve Halil Utku’ya verildi. Bozkurt, törendeki konuşmasında Hidromek’in gerek yurtdışı gerekse yurtiçi büyüme ivmesinden memnun olduklarını belirterek, “35. yılımızda bizlere gurur veren işlere imza atıyoruz. Daha iki hafta önce Japon Mitsubishi Heavy Industries’in Tayland’da yerleşik greyder üretim tesisini ve tüm tasarım, üretim, know-how, teknolojisi ve satış sonrası hizmetleriyle birlikte satın almak üzere anlaştık. Bu bizim global pazardaki gücümüzü artırma yolunda attığımız çok büyük bir adım oldu. Yurtdışındaki başarımızdan sonra şimdi de ülkemizdeki 15. kazıcı yükleyicimizi sahibine teslim ettik.” dedi.


15 BİN FİDANLIK PROJE


Hidromek, aynı zamanda Doğa ve Çevre Vakfı (DOÇEV) ile işbirliği yaparak, Denizli Honaz’da 15 bin fidanı içeren sosyal sorumluluk projesini hayata geçirecek. Bozkurt bu konuyla ilgili olarak, “Yaşadığımız çevre ve topluma olan vefa borcumuzu çevreye faydası olacak bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile bir nebze de olsa ödemek istedik. Bu anlamda DOÇEV ile işbirliği yaptık ve Honaz’da, 15 bin fidanın dikilmesine katkıda bulunacağız.” şeklinde konuştu. 


Törenin ardından 15 bin fidanlık projenin ilk fidanları temsili olarak Hidromek bahçesine dikildi. 


Haber 3