03 / 05 / 2024

Hillside Koru'da lansman dönemine özel yüzde 10 indirim! Teslimler Ekim 2025'te!

Hillside Koru'da lansman dönemine özel yüzde 10 indirim! Teslimler Ekim 2025'te!

Propakt Group imzası ile hayata geçirilen Hillside Koru projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor.



Hillside Koru projesi Propakt Group imzası ile hayata geçiriliyor. Sakarya'da yükselen projede lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. 

Toplamda 130 adet konutun yer aldığı Hillside Koru, Sakarya'da tek izolatörlü konut projesi olma özelliğine sahip. 

Propakt Group Hillside Koru projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Peki Hillside Koru projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Hillside Koru projesi ne zaman teslim edilecek? İşte Hillside Koru projesi ile ilgili detaylar...

Hillside Koru da lansman dönemine özel yüzde 10 indirim! Teslimler Ekim 2025 te!

Hillside Koru projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatlar 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanan projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 40 peşinat ödediklerinde kalan tutarı 18 ay vadeyle ödeyebiliyor. 

2025 yılının Ekim ayında sahiplerine teslim edilecek olan Hillside Koru projesinde yer alan 2 oda 1 salon daireler 90 metrekare alana sahip.

HİLLSİDE KORU NEREDE?

Hillside Koru projesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsüne 150 metre mesafede bulunuyor. Proje şehir merkezi, Sakarya Üniversitesi Kampüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya Valiliği, Adliye, Ferizli Organize Sanayi, Söğütlü Organize Sanayi vb. pek çok önemli noktaya yakın konumda yer alıyor. 

Farklı sosyal alanlara da yer verilen Hillside Koru projesine elektrikli araç şarj istasyonları da bulunuyor. 

Web: https://propaktgroup.com.tr/proje/hillside

 

Ebruli Başakşehir resmen başlıyor! 738 konutluk yeni proje!

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ın ruhsatı alındı!


Geri Dön