Turizm

Hilton Garden Inn Çorlu açıldı!

ÇORLU, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri. Trakya’da İstanbul’un ardından en büyük nüfusa sahip ikinci şehri yıl boyunca iş amaçlı seyahat eden çok sayıda turisti ağırlıyor.

ÇORLU, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri. Trakya’da İstanbul’un ardından en büyük nüfusa sahip ikinci şehri yıl boyunca iş amaçlı seyahat eden çok sayıda turisti ağırlıyor. Şehirde iş oteli ihtiyacı elbette önemli bir konu. Bu ihtiyacı karşılamak için Hilton Garden Inn Çorlu açıldı. İş amaçlı seyahat edenler için uygun olan otel, Çorlu ve Çerkezköy Sanayi Bölgeleri ve Avrupa Birliği Serbest Bölgesi gibi önemli sanayi ve iş merkezlerine yakın bir konuma sahip.


Şehir merkezine iki kilometre uzaktaki otelden bölgedeki termal tesislere, restoran ve turistik merkezlere erişim de kolay. Ayrıca E5 otoyolu ve Çorlu Havaalanı sayesinde otelden İstanbul’a kolaylıkla gidilebiliyor. Otel misafirleri ücretsiz wi-fi bağlantısından ve 24 saat açık iş ve fitness merkezinden yararlanabiliyor. Dört toplantı odası bulunan otelde 690 metrekarelik modüler toplantı alanı da bulunuyor.



Sabah