30 / 04 / 2024

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn kapılarını açtı!

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn kapılarını açtı!

Kapılarını bugün misafirlerine açan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn,  İstanbulun tarihi mekanları ve eğlence merkezlerinin yakınında yer alıyor



Hilton Worldwide, Türkiyede hızla büyüyen portföyündeki dördüncü Hilton Garden Inn olan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Hornun bugün açıldığını duyurdu. 

Adını Haliçten alan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, Avrupa yakasının eğlence ve alışveriş merkezi Beyoğluna yaklaşık altı kilometre mesafede yer alırken büyüleyici eski İstanbulun tarihi mekanlarına; Osmanlı sarayları ve eşsiz Haliç kıyısındaki parklara yakın konumu ile şehrin içinde konaklama imkanı sunuyor. Modern ve çağdaş çizgiler taşıyan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn İstanbulun ana ticaret bölgesi olan Leventin yaklaşık 8 kilometre güneyinde, İstanbul Atatürk Havalimanına ise yaklaşık 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Otel, kentin önemli bir toplantı ve etkinlik alanı olan Haliç Kongre Merkezine ise yürüme mesafesindedir.

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, 210 odası ve çağdaş tasarıma sahip lobisi ile seçkin misafirlerini ağırlamayı bekliyor.  Otelde aynı zamanda 24 saat açık bir iş merkezi, her yerde ücretsiz Wi-Fi internet erişimi, uzaktan yazdırma imkânı, Garden Sleep Sistemi yatakları ve Herman Miller tarafından tasarlanmış ergonomik Mirra® sandalyeleri bulunuyor. En büyüğü 250 kişi kapasiteli, toplam 400 kişilik sekiz toplantı salonuna sahip olan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, toplantı salonlarında birinci sınıf görsel-işitsel (AV) hizmeti sunuyor.

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, aynı zamanda uluslararası alanda kabul gören LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) yeşil bina belgelendirme programı çerçevesinde en gelişmiş çevresel verimlilik özelliklerine sahip. Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn LEED Gold özellikleri kapsamında geri dönüştürülmüş inşaat malzemeleri uygulaması, su tasarruf ve verimlilik sistemleri, bisiklet park yerleri, açık alanların olabildiği kadar geniş tutulması ve iyileştirilmiş soğutma yönetimi gibi özelliklere sahip.

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Hornun açılışı ile ilgili olarak,  Hilton Garden Inn Küresel Başkanı Adrian Kurre, İstanbulda ilk otelimizi açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hilton Garden Inn markamızı Türkiyede konumlandırmak için 2010 yılından beri çalışmalarımızı sürdürüyorduk; bugün itibariyle her biri önemli yerlerde dört otelimiz misafirlerimize hizmet veriyor.  Hilton Garden Inn Istanbul Golden Hornu ziyaret edecek misafirlerimiz, bu eşsiz güzellikteki 24 saat canlı şehrin tadına doyasıya varabilecekleri gibi hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden misafirlere hitap eden ekonomi markamız olan Hilton Garden Innin hizmet kalitesiyle de tanışmış olacaklar dedi.

Otel içerisinde, dünya  ve Türk mutfağından örnekler sunan Sumac Grill restoran dışında bir lobi bar ile sağlıklı atıştırmalıklar, tatlılar ve sıkma içeceklerle hizmet veren  24 saat açık Pavillion Pantry bulunuyor.  Yine 24 saat açık olan fitness salonu dışında kendi odasında rahatça egzersiz yapmak isteyenler için de Hilton Garden Inn Stay Fit Kit opsiyonu mevcut.

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Cemal Hoşgül, otelin açılışıyla ilgili Misafirlerimizi Hilton Garden Inn Istanbul Golden Hornda ağırlayarak  onları  Türk misafirperverliği ve dünyaca ünlü Hilton Garden Innin bütün özellikleriyle tanıştırmak için sabısızlanıyouz dedi.

 2011 içerisinde şimdiden beş otel açan Hilton Worldwide  yılsonuna kadar beş otel daha açmayı  planlıyor.   Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn Türkiyede Hilton Worldwideın 18inci oteli olarak faaliyete geçerken en son açılan oteller arasında Hilton Garden Inn Şanlıurfa, DoubleTree by Hilton Istanbul Moda, DoubleTree by Hilton Istanbul   Old Town, ve DoubleTree by Hilton Avanos Cappadocia yer alıyor. Yılın geri kalanında açılacak oteller ise Hilton Garden Inn Mardin, Hampton by Hilton Ordunun yanı sıra Hilton Bursa ve Hampton by Hilton Bursa Hilton Worldwideın Türkiyedeki ilk çift markalı oteli olacak.

---

Hilton Worldwideın Türkiyedeki portföyünde halen, lüks Conrad İstanbul, full-service  Adana  HiltonSA,  Ankara  HiltonSA, Mersin HiltonSA, Hilton İstanbul, Hilton ParkSA İstanbul, Hilton İzmir, Hilton Kayseri,  Hilton Dalaman Resort & Spa ve Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa; full-service DoubleTree by Hilton Ankara Kolej, DoubleTree by Hilton Avanos Kapadokya, DoubleTree by Hilton Istanbul - Old Town, ve DoubleTree by Hilton Istanbul - Moda; ve servis odaklı Hilton Garden Inn Kütahya, Hilton Garden Inn Konya ve Hilton Garden Inn Şanlıurfa bulunuyor.

Hilton Garden Inn Hakkında

Hilton Garden Inn sürekli olarak, bugünün seyahat eden meşgul insanlarına, tüm konuk odalarındaki ücretsiz kablolu ve WiFi internet erişiminden,, PrintSpot(tm) mobil baskı, ücretsiz 24 saat iş merkezi, yenilikçi stres alıcı Garden Sleep SystemTM ve Herman Miller üretimi ergonomik Mirra® sandalyesine kadar, seyahatleri esnasında kendilerine gereken her şeyi sunmaya çalışan ödüllü, orta ücretli bir markadır. Bu yüzden ister kişisel ister iş sebebiyle seyahatte olun, Hilton Garden Inn konuklarına evden uzakta derin bir uykuyu, rahat çalışmayı, lezzetli yemekleri ve dinç kalmayı sağlayacak konfor ve hizmetleri garanti ediyor. Şirket hakkında daha fazla bilgi için, lütfen www.HGI.com adresini ziyaret edin.

Hilton Worldwide hakkında

Hilton Worldwide, lüks ve tam hizmet veren otellerden tatil otellerine, uzun süreli konaklama süitlerinden orta sınıf otellere kadar uzanan ürün portföyü ile global konaklama sektörünün lider şirketidir. Hilton Worldwide, 93 yılı aşkın süredir iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere en kaliteli konaklama, hizmet, konfor ve değeri sunuyor. Şirket, tüm global markalarında, konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunma geleneğine olan bağlılığını sürdürüyor.  Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere, markalarımız 85 ülkede, toplam 615.000 odası bulunan 3.750den fazla oteli kapsamakta. Şirket ayrıca dünya genelindeki Hilton HHonors® konuk ödüllendirme programını da yürütüyor. Şirket hakkında daha fazla bilgi için www.hiltonworldwide.com adresini ziyaret ediniz.

 


Geri Dön