03 / 05 / 2024

Hilton, Garden Inn Mardin ile 19. otele ulaşıyor!

Hilton, Garden Inn Mardin ile 19. otele ulaşıyor!

Hilton Worldwide Türkiyedeki hizmet ağını 5 bin oda seviyesine ulaştırdı. Hilton Garden Inn Mardin,  Türkiyedeki beşinci Hilton Garden Inn ve aynı zamanda Hilton Worlwideın Türkiyedeki on dokuzuncu oteli olacak



Türkiyede ilk Hilton, İstanbulda 1955 yılında kapılarını açtı. Hilton Istanbul, Amerika kıtası dışındaki en eski Hilton olma özelliğini taşıyor. Hilton Worldwide, Türkiyedeki yatırımlarıyla büyüttüğü portföyüne, yakın zamanda, Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn ve Hilton Garden Inn Şanlıurfayı ekledi. Önümüzdeki aylarda ise, Hilton Bursa, Hampton by Hilton Bursa ve Hampton by Hilton Ordunun hizmete girmesi planlanıyor.

Hilton Worldwide  Avrupa Bölge Başkanı Simon Vincent, Türkiyenin Hilton Worldwide için olağanüstü cazibeli bir konumda olduğunu belirtti ve Bu yıl Türkiyede yedi otel açtık. Şu anda Mardin gibi büyülü bir kentte açılan yeni otelimizle Türkiyede 5 bin odaya ulaştığımızı açıklamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Son birkaç yıl içinde, Türkiye portföyümüzü, yatırımları süren 10 otelimizle, hemen hemen ikiye katladık. Bu, markalarımızın uluslararası pazarlarda artan popülaritesinin de bir kanıtıdır dedi.

Kent merkezinde yer alan Hilton Garden Inn Mardin, orta ölçekli otelcilik markasının, Türkiye çapındaki büyümesinde yeni bir adım oluşturuyor. 

Hilton Garden Inn bu yıl J.D. Power and Associates araştırma firmasının 2011 Avrupa Otelleri Konuk Memnuniyet Endeksi Araştırmasında, en yüksek puanları kazanan oteller arasında yer aldı. Marka bu başarıyı, endeks kapsamına Avrupada değerlendirmeye alındığı ilk yılda elde etmiş oldu.

Tarihi Mardin kenti, antik yapıları ve çevre özellikleriyle, UNESCOnun Dünya Kültür Mirası listesine alınan kentler arasında yer alıyor. Geçmişi 10. yüzyıla kadar uzanan Kırklar Kilisesi, Deyrulzafaran Manastırı ve1385 yılında inşa edilen Zinciriye Medresesi kentin en önemli yapıları arasında gösteriliyor. Mardin Havaalanına yaklaşık olarak17 km, şehir merkezine de yaklaşık olarak 4 km uzaklıkta bununan Hilton Garden Inn Mardinde Mezopotamya Ovasına bakan çok özel bir konumda bulunuyor.

Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre de, Türkiyedeki beşinci oteli açmaktan heyecan duyduklarını belirterek, Türkiye, çok kısa zamanda Hilton Garden Inn markasının ABD dışındaki en çekici destinasyonlardan biri durumuna geldi. Markamızın devamlı müşterilerini, çok çeşitli ziyaret olanakları sunan Türkiyede Hilton Garden Inn Mardin otelimizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz dedi.  

Otelde, Garden Sleep System yatak, Herman Miller tasarımı ergonomik Mirra koltuğu ve ücretsiz yüksek hızda kablosuz internet bağlantısı da dahil, markanın imzası haline gelen birçok özelliğinin sunulduğu 162 oda bulunuyor. Otel misafirleri, lezzet tercihlerini, Sumac Grill restoranında unutulmaz akşam yemekleri ya da 24 saat açık olan Pavillion Pantrynin snack türü yiyecekleri arasında kullanabiliyorlar.

Hilton Garden Inn Mardin, 24 saat açık fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, jakuzi, sauna, buhar banyosu ve yağmur duşları olanağı sunuyor.  Ayrıca 24 saat açık iş merkezi de, baskı ve fotokopi, hızlı internet bağlantısı gibi iş yaşamının ihtiyaçlarını karşılayan hizmetler sağlıyor.  

Yeni açılan Hilton Garden Inn Mardin Genel Müdürü Murat Yetişgen de, Konuklarımıza, Mardini ziyaret edenlere ve kentin yerlilerine otelimizin olanaklarını sunmaktan, onlara dünyaca tanınmış Hilton Garden Inn özelliklerine ek olarak Türk misafirperverliğini de yaşatmaktan mutluluk duyacağız, şeklinde konuştu.

Notlar
Hilton Worldwideın Türkiye portföyünde lüks kategoride Conrad Istanbul; tam donanımlı  Adana  HiltonSA,  Ankara  HiltonSA, Mersin HiltonSA, Hilton Istanbul, Hilton ParkSA Istanbul, Hilton Izmir, Hilton Kayseri, Hilton Dalaman Resort & Spa, ve Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa; tam donanımlı DoubleTree by Hilton Ankara Kolej, DoubleTree by Hilton Avanos Kapadokya, DoubleTree by Hilton Istanbul - Old Town, ve DoubleTree by Hilton Istanbul - Moda; ve odaklı hizmet Hilton Garden Inn Kutahya, Hilton Garden Inn Konya, Hilton Garden Inn Şanlıurfa ve Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn otelleri yer alıyor.

Hilton Garden Inn hakkında
Hilton Garden Inn, orta ücretli, ödüllü, günümüzün hızlı tempolu yaşamında seyahatleri sırasında konuklarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir marka. Bu kapsamda sunduğu özellikler arasında, bütün odalarında ücretsiz kablolu ve kablosuz internet bağlantısı, PrintSpot mobil baskı olanağı, 24 saat ücretsiz yararlanabilecekleri iş merkezi, yenilikçi, stres giderici Garden Sleep System® yatakları, Herman Miller tasarımı ergonomik Mirra®  koltukları yer alıyor. Bu sayede, ister iş seyahati, ister tatil amaçlı olsun otelde kaldığınız sürece evinizden uzakta deliksiz bir uyku olanağına, rahat bir çalışma ortamına, lezzetli yemeklere, kendinizi enerjik ve zinde hissetmenizi sağlayan hizmetlere kavuşacaksınız. Hilton Garden Inn Kuzey Amerika ve Avrupa Otelleri hakkında daha fazla bilgi, ya da bir sonraki tatilinizi planlamak için lütfen www.HGI.com adresini ziyaret ediniz.     

Hilton Worldwide Hakkında
Hilton Worldwide, lüks ve tam donanımlı otellerden tatil otellerine, uzun süreli konaklama süitlerinden orta sınıf otellere kadar uzanan ürün portföyü ile global konaklama sektörünün lider şirketidir. Hilton Worldwide, 93 yıldır iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere en kaliteli konaklama, hizmet, konfor ve değeri sunuyor. Şirket, tüm global markalarında, konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunma geleneğine olan bağlılığını sürdürüyor.  Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere, markalarımız 86 ülkede, toplam 613.000 odası bulunan  3.750den fazla oteli kapsamakta. Şirket ayrıca dünya genelindeki Hilton HHonors® konuk ödüllendirme programını da yürütüyor. Şirket hakkında daha fazla bilgi için www.hiltonworldwide.com adresini ziyaret edebilir ya da www.HiltonWorldwideGlobalMediaCenter.com  adresi üzerinden Hilton Worldwidea bağlanabilirsiniz.

 


Geri Dön