29 / 04 / 2024

Hilton Worldwide, Skalite 2011'de ödül kazandı!

Hilton Worldwide, Skalite 2011'de ödül kazandı!

Hilton Worldwide, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Skal International İstanbul Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve bu sene 14ncüsü gerçekleşen Skalite 2011 Ödülleri kapsamında Hilton Worldwide, En İyi Zincir Otel Ödülüne layık görüldü



Turizmin Oscarları olarak da adlandırılan Skalite 2011 Ödülleri bu yıl sene 138 markanın katılımı ile gerçekleştirildi. Türk turizminde kalite çıtasını yükseltmek, kaliteyi bir yönetim felsefesi olarak benimsemek, doğayı ve çevreyi korumak, insan öğesini ve eğitimi ön planda tutmak kriterlerinin yanı sıra; son bir yılda kalite adına yapılan hizmetlerin de belirleyici olduğu organizasyonda, Hilton Worldwide, En İyi Zincir Otel Ödülünün sahibi oldu.

12 Aralık Pazartesi akşamı, Conrad İstanbulda gerçekleştirilen ödül töreninde bir konuşma yapan Hilton Worldwide Doğu Avrupa, Türkiye, Rusya ve İsrail Bölgesi Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Didier Martin, En İyi Zincir Otel Ödülünü almanın haklı gururunu yaşadığını dile getirdi. Martin, sözlerine şöyle devam etti: Türkiye, Hilton Worldwide için stratejik öneme sahip, büyüyen bir  pazar konumunda. Ülke genelinde yeni oteller açarak ve pazara yeni markalar sunarak portföyümüzü son birkaç yılda ikiye katladık ve önemli ölçüde ilerleme sağladık. Türkiyedeki büyümemiz sürdükçe otellerimizde daha fazla konuk ağırlamaya ve dünya çapındaki ünümüze paralel olarak sınıfımızdaki en üstün hizmet ve kalite anlayışını sunmaya devam edeceğiz.

Hilton Worldwide hakkında
Hilton Worldwide, lüks ve tam hizmet veren otellerden tatil otellerine, uzun süreli konaklama süitlerinden orta sınıf otellere kadar uzanan ürün portföyü ile global konaklama sektörünün lider şirketidir. Hilton Worldwide, 93 yılı aşkın süredir iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere en kaliteli konaklama, hizmet, konfor ve değeri sunuyor. Şirket, tüm global markalarında, konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunma geleneğine olan bağlılığını sürdürüyor.  Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere, markalarımız 88 ülkede, toplam 630.000 odası bulunan 3.800den fazla oteli kapsamakta. Şirket ayrıca dünya genelindeki Hilton HHonors® konuk ödüllendirme programını da yürütüyor. Şirket hakkında daha fazla bilgi için www.facebook.com/hiltonworldwide, www.twitter.com/hiltonworldwide, www.youtube.com/hiltonworldwide, www.flickr.com/hiltonworldwide ve  www.linkedin.com/company/hilton-worldwide adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


Geri Dön