27 / 04 / 2024

Hisar Yapı Triad Park fiyat listesi!

Hisar Yapı Triad Park fiyat listesi!

Firma: Hisar Yapı

Proje: Triad Park

Konum olarak Sancaktepe'de yer alan Hisar Yapı Triad Park fiyat listesi 'ne haberimizden ulaşabilirsiniz...




Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı  Triad Park  projesi  Hisar Yapı  'nın girişimi ile İstanbul-Anadolu yakasında yükseliyor. Hisar Yapı Triad Park fiyat listesi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


25 bin  metrekare inşaat alanına sahip olan Hisar Yapı Triad Park projesinin dairelerinde alan büyüklükleri 87 metrekareden başlıyor 153 metrekareye kadar değişim gösteriyor. Hisar Yapı Triad Park fiyat listesi ile ilgili mevcut bilgiler şöyle: 


Hisar Yapı Triad Park fiyat listesi: 


Hisar Yapı Triad Park fiyat listesi ile ilgili tüm detayları 0 216 621 27 00 numaralı satış ofisi telefonunu arayarak öğrenebilirsiniz. 


Daire satın almak için banka kredisinin kullanılabildiği Hisar Yapı Triad Park ödeme planında konut için ödenen yüzde 25'lik peşinat sonrası kalan miktar 120 aya kadar banka kredisi kapsamında vadelendiriliyor. 


Hisar Yapı Triad Park fiyat listesi!


Hisar Yapı Triad Park nerede? 


Hisar Yapı Triad Park adres: Atatürk Mah. Uysal Cad. Yüce Sok. No:1 Sancaktepe/ İstanbul


Hisar Yapı Triad Park projesinde basketbol sahası, voleybol sahası, masa tenisi alanları, bilardo, buhar odası, çocuk havuzu, yeraltı otoparkları, sauna ve 24 saat güvenlik hizmeti mevcut  durumda. 



Telefon: 0 216 621 27 00

Web Adresi: www.triadpark.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön