28 / 04 / 2024

H&M, bugün Forum İstanbul 'da açılıyor!

H&M, bugün Forum İstanbul 'da açılıyor!

Dünya moda devi H&M Türkiye"deki ilk mağazasının kapılarını bugün Forum İstanbul"da açıyor. Açılış nedeniyle önceki gece düzenlenen partiye 2 binden fazla kişi katıldı



Gecede fashion showlarda ve yurtdışında düzenlenen partilerde sahne alan DJ Nazlı Var ve Salih Saka dans/lounge tarzı müziğiyle konuklara eğlenceli dakikalar yaşatırken, açılışa gelenler alışveriş de yaptı. H&M"in VİP açılışına moda, sanat ve iş dünyasından pek çok isim katıldı. Mutlu Dinçkök, Ivana-Yurdal Sert, Deniz-Haluk Berdan, Eda Taşpınar-Bora Kozanoğlu, Bennu Gerede, Deniz Akkaya, Derin-Beliz Sarıyer, Nazlı Goldenberg, Süleyman Orakçıoğlu-Ahu Tanrıkulu, Ayşe Kucuroğlu, Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı, Naz Elmas, Atiye, Buse Terim, Ceylan çapa-Gökhan Serter, Nazlı Mengi, Sina, Özge Özpirinçci davete katılan isimler arasında yer aldı.

RESMİ AçILIşž BUGÜN

H&M Türkiye Müdürü Leif Spang œDavetimize olan katılım bizi çok mutlu etti. Beklediğimizden de büyük bir ilgi ve heyecanla karşılaştık. Asıl açılışı cumartesi saat 11.00"de, H&M CEO"su Karl-Johan Persson"la birlikte yapacağız dedi. H&M"in iki kattan oluşan ilk mağazası 2 bin 300 metrekare büyüklüğe sahip.
Star


Sosyete H&M kuyruğunda

İsveç'in ünlü markası H&M, Türkiye'deki ilk mağazasını Forum İstanbul'da açtı. Açılışa sanat ve sosyete camiası ilgi gösterdi

Dünyaca ünlü giyim markası H&M, Türkiye'deki ilk mağazasının açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Forum İstanbul'daki açılışta modaseverlerin yanı sıra sanat ve sosyete camiasından birçok ünlü isim hazır bulundu. İsveç'in ünlü mağazasının resmi açılışı ise bugün yapılacak. VIP müşterilerine özel bir açılış düzenleyen mağaza yetkilileri, konuklardan tam not aldı. 2 bine yakın davetlinin katıldığı açılış öncesi uzun kuyruklar oluştu. Mağazanın açılmasıyla birlikte alışverişte yarışan konuklar, ilginç görüntüler oluşturdu. Deniz Akkaya, Demet Akalın, Özge Özpirinçci, Naz Elmas, Merve Terim, Mutlu Dinçkök, Eda Taşpınar - Bora Kozanoğlu, Ivana - Yurdal Sert, Deniz Berdan, Nazlı Goldenberg, Süleyman Orakçıoğlu - Ahu Tanrıkulu, Songül Öden ve Nalan Aksoy gibi birbirinden ünlü simaların katıldığı açılış, parti ile devam etti.

AKKAYA KEYİFLİ
Oyuncu Özge Özpirinçci sempatik tavırlarıyla ve giymiş olduğu elbiseyle dikkatleri üzerine çekti. Kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'in evlenmesiyle şoke olan Deniz Akkaya, açılışın ilgi çeken isimleri arasında yer aldı. Kızının babasının evlendiği gün İstinye Park'ta alışveriş turunda olan ve önceki akşam gerçekleşen açılışta boy gösteren Akkaya'nın keyifli olduğu gözlendi. Konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Deniz Akkaya, 'Bana bir şey sormayın. şžimdi alışveriş yapmak istiyorum' ifadesini kullandı.
Sabah


İsveç mağazasında sosyete izdihamı

Dünyaca ünlü İsveç markası H&M'in İstanbul'daki ilk mağazasının davetinde sosyetik isimler kırmızı halıda boy gösterdi. 2 bin kişinin katıldığı açılışta indirim büyük olunca izdiham kaçınılmaz oldu

Türkiye'ye gelişini yaklaşık beş yıldır erteleyen İsveç markası H&M, İstanbul'daki ilk mağazasının resmi açılışını bugün yapıyor. Önceki gece gerçekleşen açılış davetiyse cemiyet dünyasından isimleri bir araya getirdi. Davetlilerin yüzde 25 indirimle alışveriş yapabilme imkanı bulduğu gecede adeta izdiham yaşandı. İki katlı mağazada yüzlerce kişi önce reyonlara ardından kasalara koştu.

TORBALARLA çIKTILAR
Yurtdışında düzenlenen partilerde sahne alan DJ Nazlı Var ve Salih Saka konukları müzikleriyle eğlendirdi. Sokak modasının öncüsü H&M davetine İstanbul'un cemiyet hayatından, moda, sanat ve iş dünyasından pek çok isim katıldı. Forum İstanbul'da yer alan mağazanın resmi açılışı bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.
Akşam/Sayit DURMAZ


Geri Dön