12 / 05 / 2024

H&M koleksiyonu tüm dünyayla birlikte ilk kez İstanbul'da!

H&M koleksiyonu tüm dünyayla birlikte ilk kez İstanbul'da!

Haute Couture bir defile ile 18 Kasım akşamı New York The Pierre Hotel'de moda basını ile tanıştırılan Lanvin for H&M Koleksiyonu 23 Kasım'da tüm dünya ile aynı anda Forum Istanbul H&M mağazasında satışa çıktı



H&M, Türkiye’deki ilk mağazasının kapılarını İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum İstanbul’da açtı. Haute Couture bir defile ile 18 Kasım akşamı New York The Pierre Hotel'de moda basını ile tanıştırılan Lanvin for H&M Koleksiyonu 23 Kasım'da tüm dünya ile aynı anda Forum Istanbul H&M mağazasında satışa çıktı. Mağaza ziyaretçilerine saat 10.00'da kapılarını açarken. Forum Istanbul Alışveriş merkezi ise kuyruğa girmek isteyen modaseverlere saat 08.00'de kapılarını açtı. Türkiye’de ilk kez bileklik sistemi ile  gerçekleşen bu çok özel alışveriş deneyimini modaseverler H&M sayesinde yaşadı.

H&M tutkunlarına kuyruktaki sırasına göre 20’şerli gruplar halinde farklı renkte bileklikler verildi ve müşteriler takılan bileklikteki renkle mağazadan Lanvin for H&M Kadın koleksiyonundan ürün satın aldılar. 15 dakikalık süre içinde alışveriş yapacan ziyaretçiler, her bir Lanvin for H&M Kadın ürününden 1’er adet satın alabildi. Lanvin for H&M Erkek koleksiyonunda ise bileklik sistemi ile satış yapılmadı.

Mağaza içinde özel ayrı bir alanda satışta sunulan Lanvin for H&M Kadın Koleksiyonu’nda, 30 model giyim, 15 model aksesuar yer alırken, Lanvin for H&M erkek Koleksiyonu’nda ise 25 model giyim, 10 model aksesuar yer alıyor.
 
Lanvin Sanat Yönetmeni  Alber Elbaz, koleksiyondaki her bir parçasının tanınmasını sağlayan marka kimliğini yansıtan Kadın ve Erkek koleksiyonlarıyla, H&M için olağanüstü tutkulu bir stil yarattı. Kadınlar için, nefes kesici kesim ve neşeli renklere sahip elbiseler kadar parizyen ışıltısı dolu parçalar ve yaşama sevinci aşılayan oyuncu aksesuarlara yer verilirken, ilk kez bir tasarımcı işbirliğinde Lanvin için özel hazırlanan koleksiyondaki parizyen ışıltılı rujlar; bordo, kırmızı, sıcak pembe ve gül rengi oldukça göz alıyor. Erkekler için ise, günlük giyim için smokinler ve yepyeni bir spor görünüm kazandıran koşu pantolonlarıyla beraber yenilenmiş, imrendirici klasiklerden oluşan yepyeni bir gardrop vaadediyor.

Tüm dünya genelinde H&M'in tasarımcı işbirliğinde yaptığı bileklik sistemi ile alışverişi ilk kez Türkiye'de bir marka tarafından uygulananırken, modaseverler bu sistemi H&M sayesinde deneyimleme fırsatı buldu.
 


Geri Dön