27 / 04 / 2024

Hol Park Esenyurt iletişim!

Hol Park Esenyurt iletişim!

Firma: Kent Vizyon ve CY Architecture

Proje: Hol Park

Hol Park Esenyurt iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Hol Park konut projesi 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.



Hol Park Esenyurt iletişim bilgilerinden önce projenin özelliklerinden bahsedelim.  Hol Park  Esenyurt Evleri'nde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon dubleks şeklinde dizayn edildi.


Hol Park Evleri toplamda 199 tane daire ve 5 tane ticari birimden meydana geliyor. 2 blok olarak tasarlanan proje  Kent Vizyon ve CY Architecture  imzası ile hayata geçiriliyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan Esenyurt Holpark Evleri 27 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje Abdullah Gül Şehir Park'ına yürüme mesafesinde, MarmaraPark, Bauhaus, Autopia, Perla Vista gibi birçok AVM’ye yakın mesafede ve 3. Havalimanı Bağlantı yolu üzerinde yer alıyor.


Holpark Rezidans'ın sosyal donatı alanları; güvenlik, oyun alanı, barbekü terasları cafe, otopark, çocuk parkıbuhar odası, mescid, yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness, toplantı odası, sinema odası ve kütüphaneden oluşuyor. Projede daire fiyatları ise 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Hol Park satış ofisi adres: Atatürk Mah. 431. Sok. No: 23A Esenyurt / İstanbul 


Hol Park Esenyurt iletişim!

Tel: 0850 550 0 465

Web: www.holtr.hol.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön