İş Fırsatları

Hollanda 76 bin TL aylık maaşla işçi alacak! İlgilenenler hızlıca bakmalı

Almanya'dan sonra Hollanda'da da işçi açığını kapatmak adına harekete geçti. Hollanda, dünyanın çeşitli yerlerinden yüksek maaşa işçileri kabul etmeye başladı.Almanya'nın ardından Holanda'da da buna benzer bir girişime imza attı

Almanya, ülkedeki büyük açık nedeniyle başta Türkiye olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinden işçi transferine kapıları aralamış ve işçi alınacağını açıklamıştı. Almanya'nın ardından Holanda'da da buna benzer bir girişime imza attı. 
 

MAAŞ AYLIK 76 BİN TL'YE DENK GELİYOR

Hollanda hükümeti de aylık 76 bin TL maaş ile şoför, güvenlik görevlisi, bekçi ve hizmet personeli alımları için düğmeye bastı. Avrupa’da artan yaşlı nüfus işgücünde eksiklik oluşturmaya devam ettiği için Avrupa’da çalışma fırsatları ortaya çıkmaya devam ediyor. Avrupa’da çalışmak isteyenlere Hollanda’dan gelen müjdeli haberle, Hollanda’da çalışmak isteyenlerin ne yapması gerekiyor? İşte detaylar…
 

BAZI BELGELER GEREKİYOR

Hollanda 353 personel alımını duyurdu. Söz konusu personel alımlarında Hollanda’da çalışma vizesi başvuru formu, pasaport, temiz adli sicil kaydı, iş akdi, diploma ve deneyimleri gösteren CV gibi belgeler gerekli olacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların, ilgili ilanlar üzerinden gerekli belgeleri temin etmesi ve açılan ilanlara başvurması gerekiyor. Elde edilen bilgilere göre Hollanda, istihdam edeceği işçilere kur üzerinden 76 bin TL maaş verecek.
 

Hollanda hükümeti; şoför, güvenlik görevlisi, bekçi, hizmet personeli gibi sektörlerde çalışacak 353 personel alımı gerçekleştirecek. Hollanda’dan gelen iş ilanında, adaylarda aranan şartlar da paylaşıldı. İstenen özellikleri ve şartları asgari düzeyde tutmak isteyen Hollanda, ilk olarak işçi sorununun önüne geçmek istiyor.