Genel

Hollywood'ta özel olarak inşa edilen villa sahibini bekliyor!

Konut hakkında yapılan açıklamada havuz aynı zamanda yeşilseverlere hitap ettiğine dikkat çekilirken suyun doğalgaz ya da güneş enerjisi ile ısındığı bilgisine yer veriliyor. Havuzun altında ise cam tavanlı bir ev sineması yer alıyor

ABD'nin ünlüler cenneti Hollywood'ın tepelerinde özel olarak inşa edilen ve geleceğin çizgilerini taşıyan bir ev, 9.9 milyon dolara satışa çıkarıldı. şžık, fütüristik ve gösterişli ev kafeleri, butikleri ve gece kulüpleri ile ünlü Sunset Strip Sokağı 'nda yer alan fütüristik evde 4 yatak odası ve 5 banyo yer alıyor. Panoramik bir okyanus ve şehir manzarasına sahip olan ev, 371 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş. Bahçesiyle beraber toplam 982 metrekare kullanım alanına sahip olan evin bahçesi ise, konuttaki mimari tasarım çizgilerinin devamını taşıyor. Bahçede ise geniş ekranlı bir televizyon, LED aydınlatmalı bir havuz ile SPA yer alıyor.

Konut hakkında yapılan açıklamada havuz aynı zamanda yeşilseverlere hitap ettiğine dikkat çekilirken suyun doğalgaz ya da güneş enerjisi ile ısındığı bilgisine yer veriliyor. Havuzun altında ise cam tavanlı bir ev sineması yer alıyor. Bahçede ayrıca ünlü sanatçı Nancy Braver'e ait özel olarak bu ev için inşa edilmiş bir tasarım da yer alıyor. Evin döşemeleri ise Amerikan cevizi ile kaplanmış.

Burcu Ünal/Milliyet Emlak