Konut

Home Art'ta haziran kampanyası! 68 metrekare 91 bin TL!

Home Art Evleri'nin haziran ayı kampanyasında fiyatlar 91 bin TL'den başlıyor...

Kavi Yapı, Home Art Evleri'nde haziran ayı kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında güney batı cephelerdeki 68 metrekare 1+1'lerin fiyatları 91 bin TL'den, 110 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 121 bin TL'den başlıyor. Her kat için sadece 3 bin TL şerefiye bedeli ödeniyor. Hemen tapu tesliminin yapılabildiği ve banka kredisine uygun olan daireler için kampanya 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

Satış Müdürü Murat Toros, mayıs ayındaki kampanyaya olan ilgiden son derece memnun olduklarını, ve bunu haziran ayında da uygulama kararı aldıklarını belirtti. Aynı mayıs ayında olduğu gibi, ay sonu gelmeden kampanyaya dahil olan dairelerin tümünün sahiplerini bulacağına inandığını söyledi.

Kavi Yapı'nın İstanbul Küçükçekmece'de Basın Ekspres Yolu parelelinde gerçekleştirdiği Home Art, 3 bin 300 metrekare arsada tek blok olarak dizayn edildi. Arsanın yüzde 82'lik kısmı yeşil alan ve otopark olarak ayrıldı. Ayrıca bina terası da oturma alanları ve saksı ağaçlarla ev sahiplerinin ortak vakit geçirebilecekleri bir alan olarak tasarlandı. Bunlarla birlikte projede yürüyüş alanları, çocuk oyun parkı, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, jeneratör ve çift asansör bulunuyor.  Mayıs 2008'de yapımına başlanan projede, konutlar Aralık 2009'da daire sahiplerine teslim edilecek.

Kavi Yapı, Home Art projesinde finansal partner olarak Vakıfbank ve Türkiye Finans ile çalışıyor. Kavi Yapı; otomotiv, tekstil, sigorta, perakende, turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Gürbaşlar Grup şemsiyesi altında bulunuyor. Gürbaşlar Grup, Malatya'da 100 milyon USD yatırımla bir AVM iştiraki bulunuyor. Bununla birlikte Gürbaşlar Grup'un inşaat şirketi Kavi Yapı ile birlikte bu sene sonunda Küçükçekmece ve Pendik'te iki konut projesine daha başlayacak.

www.kaviyapi.com

212 470 20 05