Genel

Home Cosmetics by Polisan, Profilo AVM'de!

Polisan'ın mekanlar için standart uygulamaların dışında alternatif ürünler ve öneriler sunduğu Home Cosmetics by Polisan, gözalıcı stand tasarımıyla Profilo Alışveriş Merkezi'nde tanıtılacak

Polisan'ın mekanlar için standart uygulamaların dışında alternatif ürünler ve öneriler sunduğu Home Cosmetics by Polisan, gözalıcı stand tasarımıyla Profilo Alışveriş Merkezi'nde tanıtılacak.

Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi'nin de katılacağı ve ev kozmetiği kavramına ışık tutacak olan açılış etkinliği 14 Ekim 2010 Perşembe saat 14.00'da yapılacak.

Polisan, alternatif ürün ve önerileri müşterileriyle buluşturmak üzere oluşturduğu ev kozmetik mağazası Home Cosmetics by Polisan"ın ilk şubesini Profilo Alışveriş Merkezi"nde açtı.


Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Polisan, alternatif ürün ve önerileri müşterileriyle buluşturmak üzere oluşturduğu ev kozmetik mağazası Home Cosmetics by Polisan"ın ilk şubesini Profilo Alışveriş Merkezi"nde açtı. Polisan Holding Üst Yöneticisi Erol Mizrahi, mağazalarda boya satmayacaklarını, sadece ürünlerini tanıtıp müşterilerine yol göstereceklerini söyledi. Türkiye"de boyanın renginin kadınlar tarafından belirlendiğine dikkat çeken Erol Mizrahi, œRengi kadınlar belirliyor ama markayı erkekler seçiyor. Biz bu mağazalarımızla kadınları marka seçimi konusunda aktif hale getireceğiz dedi. Mizrahi"nin verdiği bilgilere göre, evinin fotoğrafı ile Home Cosmetics by Polisan mağazalarına gelen müşterilere ücretsiz renk ve dekorasyon tavsiyesinde bulunulacak.

DÜNYADA BİR İLK

Mizrahi, œ2011 sonuna kadar ağırlıklı olarak büyükşehirlerde olmak üzere 20-30 mağaza daha açacağız. Bunlar da yine alışveriş merkezleri içerisinde yer alacak diye konuştu. Mizrahi, inşaat sektöründeki gelişmelerin kendilerini olumlu etkilediğini ve mevcut bina sayısının yüzde 4"ü kadar yeni bina yapıldığını söyledi.
Türkiye