03 / 05 / 2024

Home Store, yol sonuna kadar 20 mağazaya ulaşacak!

Home Store, yol sonuna kadar 20 mağazaya ulaşacak!

Akmerkez Home Store Cafede gerçekleştirilen toplantıda, Home Store Yönetim Kurulu Başkanı Emel Acar, Home Store CEOsu Devrim Acar ve Home Store Mağazalar Koordinatörü Sinem Acar birer konuşma yaptı



1989 yılında kurulan ve 1994 yılında hazır giyim sektörüne geçen Home Storeda değişim başladı! Emel Acar yönetimindeki marka, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla değişimi anlattı. 2011-2012 Sonbahar/Kış sezonu, geçmiş dönemlerin yanı sıra artık çok daha cazip fiyatlarla Türkiyede üretilip satışa sunulacak!

Bugüne kadar Türk kadınına en kaliteli kıyafet ve aksesuarları sunan Home Store, yeni yapılanmasını bugün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla duyurdu.

Home Storeun büyük değişimini anlatan Home Store CEOsu Devrim Acar: 2008 yılında devraldığımız Home Store markamız için geçen 3 yılda çok büyük yatırımlar gerçekleştirdik. 2011 yılını ise değişim yılı ilan ettik. Home Store için yepyeni bir konsept yarattık. Bugüne kadar dünyanın ünlü markalarının koleksiyonlarını ithal eden bir firmayken artık Emel Acar yönetimindeki tasarım ekibimizle, tüm üretim ve tasarımımızı Türkiyede gerçekleştireceğiz. Kendi koleksiyonunu kendi üreten bir marka olarak, artık Türk kadınlarına çok daha cazip fiyat seçenekleri de sunma şansına sahip olduk. Kaliteden ödün vermeden, Emel Acar yönetimindeki alanında isim yapmış tasarım ekibimiz ile sıra dışı bir koleksiyonla karşınızdayız. Bu değişim, bize çok daha çeşitli lokasyonlarda mağazalaşma fırsatını da vermiş oldu. Bu sebeple mağazalaşma üzerine planlarımızı da hayata geçirerek İstanbulun kalbinin attığı Beyoğlunda 17. mağazamızı açtık. Ayrıca Bakırköy Capacity AVM ve  Ankara  Ankamall AVM gibi Home Storeun daha önce olmadığı lokasyonlarda da yerimizi hızla alıyoruz. Home Store olarak yılsonuna kadar hedeflediğimiz mağaza sayısı ise 20 mağaza. 2012den sonra, her yıl 5 yeni mağaza daha açmak hedefiyle müşterilerimize farklı noktalarda da hizmet vermeyi hedefliyoruz dedi.

Home Storeun 2011-2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunu anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Emel Acar yaptığı konuşmasında: Home Storeda esen değişim rüzgârı, 2011-2012 Sonbahar/Kış koleksiyonunu çok daha hareketli ve cazip kılıyor. Bu sezon, 60lı ve 70li yılların klasik çizgileri koleksiyonumuzun da ana çıkış noktası oldu. İspanyol paça jean ve pantolonlar, puantiye baskılı t-shirtler ve 70leri anımsatan her bir detay Home Storeun yeni koleksiyonunda moda tutkunlarına sunuluyor. Ayrıca Home Store 2011-2012 Sonbahar/Kış koleksiyonunda bugüne kadar en çok sevilen Home Store klasiklerini de bir araya getirdik. Pastel renkler koleksiyonun çoğuna hâkim. Bu sezon kahverengi, siyah ve gri renklerinin yanı sıra koleksiyonumuzda kullandığımız diğer renkler arasında saks mavisi, lacivert, gülkurusu ve vişne çürüğü ön plana çıkıyor dedi.

Home Store, şu an 17 mağazası ile hizmet veriyor. 2011 yılı sonuna kadar bu sayıyı 20ye çıkarmayı hedefliyor. 2013ten itibaren her yıl mağaza sayısına Türkiyenin her yerinde 5 mağaza daha ekleyecek olan marka, 2012ye sağlam adımlarla giriş yapacak.


Geri Dön