Beyaz Eşya

Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu bin 199 TL! Teknik özellikleri neler? 

Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu, doğrama, dilimleme, karıştırma ve çırpma gibi farklı kullanım alanları sunuyor. Zahmetsiz bir şekilde kullanılan bu cihaz en sert besinleri dahi rendeler ve doğrar

Yemekler için ön hazırlık yaparken kırma, ufalama ve inceltme gibi işlemler için mutfak robotuna ihtiyaç duyulur. Zahmetsiz bir şekilde kullanılan bu cihaz en sert besinleri dahi rendeler ve doğrar. Mutfakta yemek hazırlarken zaman kazanmanızı sağlar. 

 

Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu, paslanmak çelikten olup dayanıklıdır. Ergonomik tasarıma sahip blenderi sayesinde kısa sürede gerekli işlemlerinizi gerçekleştirmenizde size yardımcı olur. Mutfak robotu sahip olduğu ergonomik tasarımıyla doğrama, dilimleme, karıştırma, çırpma işlemlerinin kolayca yapılmasını sağlar. Zamandan kazandıran cihaz aynı zamanda yeni deneyimler yaşamanıza imkan sunar. 

Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu çok yönlü kullanım fonksiyonları ile gelir. Uygulayacağınız tüm teknikler ile sunumlarınızı şekillendirebilir, karıştırabilir, farklı işlemleri sadece saniyeler içinde gerçekleştirebilirsiniz. Ürün aparatları iç içe geçebildiği için saklama konusunda yerden tasarruf etmenizi sağlar. 

Ürün turbo fonksiyonuyla çalışma gösterir. Çalışma gücüyle sizlere doğrama, karıştırma ve çırpma gibi işlemlerde kolaylık sağlar. Paslanmaz çelik bıçaklarından kaymaz ayaklarına ölçekli karıştrma kabına kadar aradığınız özelliklere sahip ürün ihtiyacınıza göre cevap verir.

Peki Homend Functionall 2804h Mutfak Robotu'nun teknik özellikleri neler? 

 

1000 Watt güçle çalışan mutfak robotuna ne görev verirseniz var gücüyle yerine getirir.İhtiyacınıza göre disk üzerine rendeleme veya dilimleme bıçağını takıp kullanabilirsiniz. Çalışma esnasında cihaz güvenliğe çok önem verir. Eğer cihazın herhangi bri haznesi oturmadıysa çalışmaz ve sizi tehlikeye atmaz. Mutfak robotu 1,5 litre kapasitesiyle geniş kullanım sağlar. 

Mutfakta robotunuzun özel kapak koruması, bıçakla güvenlik kapağının arasında bulunur gidaların kapağın iç yüzünü kirletmesini engeller.Cihaz Farklı büyüklükte kullanılabilen besleme ağzıyla, büyük parçaları bölme konusunda üstün performans ortaya koyar. 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ayrıntılı bilgi için : https://www.karaca.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 7 Nisan 2023 tarihinde saat 04:33'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.62 Türk Lirası, euro 21.41 Türk Lirası, altının gramı ise 1281 Türk Lirası değerindedir.

Luxell Airfryer indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 7 Nisan 2023 fiyat listesi…

Fakir Atria Electronic 4A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 2 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler?