Otomobil

Honda Accord fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Honda, Accord modellerinin Nisan ayı güncel fiyat listesini açıkladı. Honda Accord fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...Honda, Accord modelinin üst düzey teknolojisi ve tasarımı ile dikkatleri üzerine topladı

Honda Accord modeli otomobil severlerin karşısına ilk olarak 2021 yılı ekim ayın da çıkmıştı. Honda, Accord modelinin üst düzey teknolojisi ve tasarımı ile dikkatleri üzerine topladı.

Ülkede üretim faaliyetleri gerçekleştiren Japon otomobil üretici Honda Accord modelinin yenilenen fiyat listesini ve özelliklerini açıkladı. Honda Accord diğer ismi ile "Zamana meydan okuyan ruh" otomobil ismini aldı. Her ayrıntıda kusursuz olan Honda Accord kalıpların dışına çıkıp herkesi etkisi altına aldı. O gücüyle, tarzıyla, ruhuyla, duruşuyla bütün ilgileri üstüne çekmeyi başardı. Zaman tanımayan ruhu ile sevenlerinin yüzünü güldürüyor.

Peki, Honda Accord fiyatları ne kadar? İşte 2022 Nisan ayı fiyat listesi…

Honda Accord dış tasarımı ile daha uzun, alçak tavan ve geniş gövdesi şık bir tasarım sunarken krom kanat şeklinde ön ızgara ve keskin far tasarımıyla Accord daha dinamik, modern bir duruşa sahip. Accord'un şık ön tasarımı otomatik açılıp kapanabilen full LED ön farları ve sis farlarının birleşimi oluşturuyor. Arka stop lambaları daha dinamik ve cesur görünümü destekleyecek şekilde tasarlandı. Açılabilir cam tavanı sayesinde daha ferah, aydınlık ve rahat sürüş konforu sağlıyor. Honda Accord'un premium iç mekânı , şahane dokusu ve 3 katmanlı tasarımı ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekiyor. 

Konsolun, yanlara doğru kıvrılarak kapı panelleriyle bütünleşen dokusu ile güvenlik hissini arttırır. Honda iç mekanı, Soft Touch vites kumandası olan mimarisi ile  kalitesini yükseltiyor.  Zaman tanımayan Honda tasarımı sınır tanımıyor, 570 litrelik geniş bagaj hacmi sunuyor. Accord’un 18 inç keskin özel jantları gürültüye karşı 6dB azaltıyor. Lastikleri sayesinde sizlere yuvarlanma direncini azaltır, sürüş kalitesini üst düzeye çıkarır.

Yeni Honda Accord Nisan 2022 fiyat listesi

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik  Executive Satış Fiyatı : 865.200 TL

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+ Satış fiyatı:  899.000 TL

Honda Accord 100 KM'DE NE KADAR BENZİN-MAZOT YAKAR? 

Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 10.30 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 6.20 lt/100km ve ortalama olarak da 7.30lt/100km yakıt tüketiyor.

Editörün Notu: Bu haber 16 Nisan 2022 15.07'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 15 lira 65 kuruş, euro 14 lira 86 kuruş, altının gramı ise 932 lira 2 kuruş değerindedir.

TülinDEVECi/Emlakkulisi.com

Vestel bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Hakmar 21 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi!

İstanbullular dikkat! O metro hatları yaz aylarında açılıyor!