29 / 04 / 2024

Honda Accord’a 33 bin lira zam geldi! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Honda Accord’a 33 bin lira zam geldi! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Tokyo merkezli otomotiv devi Honda’nın Türkiye’de en çok tutulan modeli olan Accord’a ekim ayında zam geldi. İşte, Honda Accord’un 7 Ekim 2022 fiyat listesi…



Honda Accord’a 33 bin lira zam geldi! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Daha uzun, geniş gövdesi ve alçak tavan çizgisi ile güçlü bir dış tasarımla sunulan Honda Accord, krom kanat şeklinde ön ızgara ile far tasarımı ve keskin havalandırma ızgaralarıyla beğeni topluyor.

Honda Accord, cesur ön tasarımının yanı sıra, otomatik açılıp kapanabilen full LED ön farları ve LED sis farlarla geliyor. Yeniden tasarlanan LED arka stop lambaları güçlü ve dinamik görünümüyle dikkat çekiyor.

18 inç keskin alaşım özel jantları gürültüyü 6 dB düşüren Honda Accord, lastikler sayesinde ise yuvarlanma direncini azaltırken sürüş kalitesini bir üst seviyeye taşıyor.

Sürüş konforunu arttırmak için dizayn edilen açılabilir cam tavanı sayesinde daha aydınlık ve daha ferah bir iç mekan sunan Honda Accord’ta, hız göstergesinin de bulunduğu ultra ince 7 inç TFT sürücü ekranında sürüşünüz ile ilgili daha birçok önemli bilgiye hızlı ve kolay şekilde erişebiliyorsunuz.

Peki Honda Accord’un teknik özellikleri neler? İşte, Honda Accord’un teknik özellikleri ve 7 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön