Otomobil

Honda Accord'un 10'uncu nesli ‘Zaman tanımaz’ sloganıyla yollarda. İşte Accord’un 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Honda’nın amiral gemilerinden Accord yeni yüzüyle yeni yılda tekrar Türkiye yollarına girdi. Kalıpların dışına çıkmak isteyen otomobilseverlerin tercih ettiği Accord daha uzun ve alçak tavan çizgisi ile güçlü bir dış tasarım sunuyor. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi... png" />DİNAMİK TASARIMA SAHİPKrom ön ızgaralar ve farlar kanat şeklinde tasarlanmış

DİNAMİK TASARIMA SAHİP

Krom ön ızgaralar ve farlar kanat şeklinde tasarlanmış. Keskin havalandırma ızgaralarıyla daha dinamik bir görünüme kavuşmuş.

Accord’un ön tasarımını, otomatik açılıp kapanabilen full LED ön farlar ve LED sis farların birleşimi oluşturuyor. LED arka stop lambaları da güçlü ve dinamik görünümü destekliyor.

Jantlar 18 inç keskin alaşım ve gürültüyü 6 dB azaltıyor. Lastikler yuvarlanma direncini düşürüyor ve sürüş kalitesini bir üst düzeye taşıyor.

Tasarımındaki çift egzoz çıkış detayları ise görünüme prestij sağlıyor. Açılabilir cam tavan sayesinde Accord’un içinde ferahlık hissediyorsunuz.

ÜÇ KATMANLI ÖN KONSOL

Uzun aks mesafesi sayesinde iç hacim de oldukça genişlemiş. Ön konsolda 3 katmanlı bir tasarım dikkat çekiyor. Soft Touch vites kumandası ise otomobillere kalite hissini tattırıyor.

Sık kullanılan sistemler direksiyon sistemine entegre edilebiliyor. Ekran ise ultra ince 7 inç TFT. Uzaktan motor çalıştırma özelliği ise dikkat çekiyor.

İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Peki bu güçlü donanımlara sahip Accord’un fiyatı ne kadar. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

1.5L VTEC Turbo Benzin

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Nisan 2022 17:22 tarihinde yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14.82, euro 15,83, altının gramı ise 911 TL değerinde.   

Mercedes'in yıldızı AMG GT 4-Kapı Coupe fiyatıyla duduk uçuklattı!

Mini Cooper 5 Kapı fiyatları resmen açıklandı! 

Sizin kadar benzersiz Audi Q7!