16 / 10 / 2024

Honda City fiyatı ne kadar? Honda City Ekim 2024 fiyatı belli oldu! Honda City Ekim 2024 fiyat listesi

Honda City fiyatı ne kadar? Honda City Ekim 2024 fiyatı belli oldu! Honda City Ekim 2024 fiyat listesi

Otomotiv devi Honda en sevilen modelleri arasında yer alan Honda City'nin Ekim 2024 fiyat listesi belli oldu. Peki Honda City fiyatı ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? Honda City Ekim 2024 fiyat listesi.




Otomotiv devi Honda en sevilen modelleri arasında yer alan City Ekim fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor.  Honda City 2024 fiyat listesi resmi web sitesinde açıklandı. 

Honda City her sürüşte görünüşe önem verenler için güçlü ve dinamik dış tasarım, konfor arayanlara geniş iç mekân ve üstün Honda teknolojileriyle araba almak isteyenlerin hayallerini süslüyor. 

Honda City, aerodinamik özellikleri sayesinde dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Honda mühendisleri tarafından detaylı düşünelerek tasarlanan ve tasarımında kendine has modern çizgileriyle kusursuz bir sedan görünümü sunuluyor.

Honda City, her vatandaşın zevkine öre düşünülen çift renkli elmas kesim, alüminyum alaşımlı ve sportif 16” jantları ile göz alıcı detaylara sahip. 

L şekilde kurgulanan Tam LED ön farlar, 3 boyutlu yapıda ve oldukça sportif bir arka far aydınlatması ile Honda City, her yolculukta kendi dinamizmi ile yaşam tarzına uyum sağlıyor.

Honda City fiyatı ne kadar? Honda City Ekim 2024 fiyatı belli oldu! Honda City Ekim 2024 fiyat listesi

Honda City, özellikle uzun yolda güvenlik desteği sağlayan LED Ön Sis farları ile en yoğun siste bile görüşün açık kalmasına destek sağlıyor. 

Honda City’nin geniş bagaj hacmi hayatı her yönüyle düşünüp, her şarta hazırlıklı olmayı seçenler için ideal kullanım alanı sağlıyor. 519L’lik bagaj hacmi ile rakiplerine göre avantaj sağlayan Honda City, farkını ortaya koyuyor.

Ferah ve geniş iç mekân, konfor odaklı teknolojiler ile donatılan Honda City, ne istediğini bilenler için her detayıyla düşünülerek tasarlandı.

Honda City, sağladığı geniş bacak mesafesi , ergonomik koltuk tasarımı ile sedan bir otomobilden beklenen boyutu ve ayrıcalığı sağlıyor.

Peki Honda City fiyatı ne kadar?  Honda City fiyatı kaç lira? Honda City fiyatı Ekim 2024 ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? 16 Ekim 2024 Honda City fiyat listesi...

HONDA CİTY FİYAT LİSTESİ 14 EKİM 2024

Honda 1.5L VTEC Benzin Otomatik Executive

Tavsiye edilen satış fiyatı :1.332.000 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.honda.com.tr/otomobil

Opel Corsa Elektrik’e tam 110 bin TL indirim geldi! İşte faiz indirimli Corsa-E’nin Ekim 2024 fiyatları!

Volkswagen Polo 1 milyon 202 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 200 bin TL kredi sıfır faiz kampanyasıyla!

Elektrikli Mokka’nın Ekim 2024 fiyatları şaşırttı! Opel Mokka-E’ye bu ay 94 bin TL’lik indirim geldi! 

Geri Dön