20 / 05 / 2024

Honda City fiyatı ne kadar? Honda City Mayıs 2024 fiyatı belli oldu! Honda City 2024 fiyat listesi

Honda City fiyatı ne kadar? Honda City Mayıs 2024 fiyatı belli oldu! Honda City 2024 fiyat listesi

Otomotiv devi Honda en sevilen modelleri arasında yer alan Honda City'nin Mayıs 2024 fiyat listesi belli oldu. Peki Honda City fiyatı ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? Honda City 2024 fiyat listesi.



Otomotiv devi Honda en sevilen modelleri arasında yer alan City Mayıs fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor.  Honda City 2024 fiyat listesi resmi web sitesinde açıklandı. 

City her sürüşte görünüşe önem verenler için güçlü ve dinamik dış tasarımı, konfor arayanlara geniş iç mekânı ve üstün Honda teknolojileriyle araba almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. 

Honda City, aerodinamik özellikleri ile dinamik bir sürüş deneyimi sunarken, Honda mühendisleri tarafından detaylı düşünülmüş tasarımındaki kendine has modern çizgileriyle kusursuz bir sedan görünümü sunuyor.

Honda City, herkesin zevkine öre düşünülen çift renkli elmas kesim, alüminyum alaşımlı ve sportif 16” jantları ile göz alıcı detaylara sahip. 

L şekilde kurgulanan Tam LED ön farlar, 3 boyutlu yapıda ve oldukça sportif bir arka far aydınlatması ile Honda City, her yolculukta kendi dinamizmiyle yaşam tarzına uyum sağlıyor.

Honda City, özellikle uzun yolda güvenlik desteği sağlayan LED Ön Sis farları ile en yoğun siste bile görüşün açık kalmasına destek oluyor. 

Honda City’nin geniş bagaj hacmi hayatı her yönüyle düşünüp, her şarta hazırlıklı olmayı seçenler için ideal kullanım alanı sağlıyor. 519L’lik bagaj hacmi ile rakiplerine göre avantaj sağlayan Honda City, farkını ortaya koyuyor.

Ferah ve geniş iç mekân, konfor odaklı teknolojiler ile donatılan Honda City, ne istediğini bilenler için her detayıyla düşünüldü. Honda City, sağladığı geniş bacak mesafesi , ergonomik koltuk tasarımıyla sedan bir otomobilden beklenen boyutu, ayrıcalığı sağlıyor.

Peki Honda City fiyatı ne kadar?  Honda City fiyatı kaç lira? Honda City fiyatı Mayıs 2024 ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? 8 Mayıs 2024 Honda City fiyat listesi...

Honda City fiyatı ne kadar? Honda City Mayıs 2024 fiyatı belli oldu! Honda City 2024 fiyat listesi

HONDA CİTY FİYAT LİSTESİ 8 MAYIS 2024

1.5L VTEC BenzinOtomatik Executive

  • Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:  1.255.000 TL

  • Tavsiye Edilen Kampanyalı Satış Fiyatı: 1.135.000 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.honda.com.tr/otomobil

Honda mayıs motosiklet fiyatları belli oldu! 

Honda Nisan 2024 kampanyasını resmen açıkladı! Hem City'e hem de Civic'e tam 120 bin TL'lik indirim geldi! Kaçırmayın!

Honda çok konuşulacak fiyat listesini açıkladı! Civic'e tam 120 bin TL'lik Şubat 2024 indirimi geldi!

 


Geri Dön