Otomobil

Honda City fiyatları ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 Honda City fiyat listesi...

Honda'nın en çok aranan modellerinden biri olan Honda City fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Honda City fiyatları ne kadar? İşte 2022 fiyat listesi...Öyle ki arama motorlarında en çok aranan otomobil modellerinden birisi oldu

Honda City, tasarımı ve performansı ile pek çok kişinin ilgisini çekmiş durumda. Öyle ki arama motorlarında en çok aranan otomobil modellerinden birisi oldu. 

Honda City, 4 Silindirli 1.5L DOHC i-VTEC Benzinli Motor'a sahip. Ayrıca Honda City, PGM-FI'ya yani programlanmış yakıt enjeksiyon sistemine sahip. Dinamik tasarımı ile birlikte geniş iç mekana sahip olan Honda City, aliminyum alaşımlı, çift renkli elmas kesimli ve sportif 16 inç jantlara sahip.

 

Honda City'nin L şekilde tasarlanan Tam LED ön farlara, 3 boyutlu yapıda ve oldukça sportif bir arka far aydınlatması ile görünüşüne güç katarken kendi dinamizmiyle yaşam tarzına uyum sağlıyor. Honda City, uzun yollarda güvenlik hissini derinden veren LED Ön Sis farları ile en yoğun siste bile görüş alanınızın açık kalmasına olanak sağlıyor. 

519L'lik bagaj hacmine sahip Honda City'nin geniş bagajı ile her ana hazırlıklı olabilirsiniz. Geniş iç hacim haricinde ön ve arka saklama ve araç içi bardak tutma alanlarına sahip.

Peki, Honda City fiyatları ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 Honda City fiyat listesi...

Geniş ön camı sayesinde sürücülere panoramik bir görüş imkanı sağlayan Honda City,  i-VTEC motor ve konforlu CVT şanzımanı ile, eşsiz bir güç ve yakıt tasarrufu imkanı veriyor. Honda City, 40 litre yakıt deposuna sahiptir.

 

Honda City tüm bunlar dışında; Apple CarPlay ve Android Auto özelliğine, Geri Görüş Kamerasına, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemine, 8 inç Dokunmatik Renkli Multimedya Ekrana sahip.

Honda City'nin farklı kullanım tarzlarına uygun Executive ve Elegance olmak üzere iki farklı versiyonau bulunuyor. Honda City, 6 yıl ya da 150 bin kilometre honda garantisi sunuyor.

 

2022 Model Honda City 6 Nisan 2022 Fiyat Listesi

  1. Honda City 1.5L VTEC Benzin Otomatik Elegance fiyatı: 427 bin 200 lira 
  2. Honda City 1.5L VTEC Benzin Otomatik Executive fiyatı: 440 bin 400 lira

 

2021 Model Honda City 6 Nisan 2022 Fiyat Listesi

  1. Honda City 1.5L VTEC Benzin Otomatik Elegance fiyatı: 382 bin 200 lira
  2. Honda City 1.5L VTEC Benzin Otomatik Executive fiyatı: 396 bin 100 lira

Elif ALPAR/Emlakkulisi.com
elifalpar@emlakkulisi.com

Editörün Notu: Bu haber 6 Nisan 2022 16.38'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 14 lira 74 kuruş, euro 16 lira 11 kuruş, altının gramı ise 918 lira 70 kuruş değerindedir.

Honda fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Honda Civic! İşte 4 Nisan güncel fiyat listesi...

Otomobil fiyatları yükselince vatandaş yeni çare buldu, 350 bin TL ile Honda Civic'i Lamborghini’ye çevirdi

Honda CR-V fiyatları tavan yaptı! İşte 30 Mart 2022 Fiyat listesi!