Otomobil

Honda City ile bambaşka bir deneyime hazır olun! Honda City’in haziran fiyatı belli oldu!

Yollarda görmeye en çok alışkın olduğumuz otomobillerden Honda City’in haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda, tüm modellerinde fiyat güncellemesi yaptığını ve yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu. Kimi markalar fiyatlarında indirim yaparken kimi de zam yaptı

Haziran ayına girilmesiyle beraber tüm otomobil markaları da fiyatlarında güncellemeye gitti. Kimi markalar fiyatlarında indirim yaparken kimi de zam yaptı. Bu kapsamda, Honda da fiyatlarını güncellediği ve tüm modellerine zam yaptığını paylaştı. Honda’nın en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden City’nin de yeni fiyatı belli oldu. Sıfır model Honda City almak isteyen kişiler City’e gelen zammı ve yeni fiyatını merak ediyor.

GÜÇ, DİNAMİZM, TASARIM...

Honda City ile beraber bugün işe, yarın tatile, davette ya da sevdiklerinizle uzun bir seyahatte… Hayatı her yönüyle düşünen kişiler için Honda City’i de her yönüyle düşünüldü. Her yolculukta görünüşe önem veren kişiler için güçlü ve dinamik dış dizaynı, konfor arayan kullanıcılara geniş iç mekânı ve üstün Honda teknolojileri ile beraber tam da ne istediğini bilenler için.

KENDİNE HAS TARZIYLA YOLLARDA

Bu araç, aerodinamik özellikleri ile dinamik bir sürüş tecrübesi sunarken, Honda mühendisleri tarafından ayrıntılı bir şekilde düşünülmüş dizaynındaki kendine özgü modern çizgileri ile beraber mükemmel bir sedan görünümü sunuyor.

Peki, Honda City'in teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

ALÜMİNYUM ALAŞIM JANTLAR

Honda City, tercihinize göre düşünülen iki renkli elmas kesim, alüminyum alaşımlı ve sportif 16 inç jantları ile beraber göz alıcı ayrıntılara yer veriyor.

HONDA CİTY TEKNİK ÖZELLİKLERİ

HONDA CİTY FİYATI

1.5L VTEC Benzin Otomatik Elegance fiyatı: 800.500 TL

1.5L VTEC Benzin Otomatik Executive fiyatı: 825 bin TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.honda.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Haziran 2023 tarihinde saat 03.35'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.29 Türk Lirası, Euro 25.36 Türk Lirası, altının gramı ise 1457 Türk Lirası değerindedir.

Honda Jazz e-HEV’e büyük zam geldi! Jazz e-HEV’in yeni fiyatını görenler şaştı kaldı!

Kia Picanto’da şaşırtan fiyat! Hayatınızı kolaylaştıracak Kia Picanto’nun yeni fiyatı belli oldu!

Bir Seat efsanesi İbiza’nın yeni fiyatı belli oldu mu? İbiza’ya zam geldi mi?