Otomobil

Honda Civic’e gelen zam herkesi şaşkına çevirdi! Civic’in yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Honda, Civic modeline temmuz ayı kapsamında dev bir zam yaptığını açıkladı. Gelen zam sonrası Civic’in fiyatını görenler gözlerine inanamadı! Peki, Honda Civic’e ne kadar zam geldi? İşte detaylar... Bu kapsamda, Civic modeline zam yaptığını açıklayan Honda, Civic’in yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı

Honda, önceki aylarda olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyatını güncelledi. Bu kapsamda, Civic modeline zam yaptığını açıklayan Honda, Civic’in yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı. Yaşanan fiyat artışlarında kur artışlarının ve Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV) gelen yüzde 40 oranındaki zammın da etkili olduğu görüldü.

 

Honda Civic modeline gelen zammın ardından Civic sahibi olmak isteyen kişiler, Civic’in yeni fiyatını arama motorlarından araştırmaya başladı. Bunun yanı sıra, Honda’nın Civic modeline bir zam daha yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu.

Peki, Honda Civic’in temmuz ayı kapsamında yeni fiyatı ne kadar oldu? Teknik özellikleri neler? İşte Honda Civic ile ilgili merak edilen detaylar...

HONDA CİVİC TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.5L TURBO (BENZİN)

 

1.5L TURBO ECO (LPG)

HONDA CİVİC FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: http://www.honda.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Temmuz 2023 tarihinde saat 03.40'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.96 Türk Lirası, Euro 29.96 Türk Lirası, altının gramı ise 1699 Türk Lirası değerindedir.

Honda’dan Jazz e:HEV modeline zam üstüne zam geldi! Önce 206 bin 500 TL, sonra 19 bin 500 TL zam!

Honda City’de cep yakan fiyatı! Tamı tamına 175 bin 500 TL zam geldi!

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!