27 / 04 / 2024

Honda CR-V fiyatları açıklandı! Böylesi görülmedi! Acilen bakın, kaçırmayın! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V fiyatları açıklandı! Böylesi görülmedi! Acilen bakın, kaçırmayın! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Eylül Honda CR-V fiyatı resmen belirlendi! Yeni fiyatı görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, Honda CR-V fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...



Eylül Honda CR-V fiyatı resmen belirlendi! Yeni fiyatı görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Honda CR-V'nin dört versiyonu vardır: Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid. 9 inçlik  jantlara, aktif ızgaraya ve panoramik cam tavana sahip Honda CR-V, iç hacmiyle sürücülerin beğenisini kazandı. 

Honda CR-V, özel olarak geliştirilmiş aktif ızgarası sayesinde motorun ideal sıcaklıkta çalışmasını sağlayarak yakıt tüketimini azaltmayı hedefliyor.

Honda CR-V fiyatları resmen belli oldu! Ağustos'a özel fiyatları kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

1.5L VTEC turboşarjlı motora sahip Honda CR-V, 193 hp ve 23 Nm tork üretiyor ve VTEC teknolojisi sayesinde hava-hava karışımını makul seviyede tutarak daha az yakıt tüketiyor. CR-V, Honda mühendisliği ile üretilen i-MMD teknolojisine sahip 2.0 litre hibrit motor sayesinde düşük yakıt tüketimine ve yüksek performansa sahip. 

Honda CR-V 'nin özel 4x4 çekiş teknolojisini kullanarak, yalnızca tekerlek çekişini izlemekle kalmaz, aynı zamanda aracın kontrolden çıktığını algıladığında müdahale eder ve telafi etmek için müdahale eder.

Peki, Honda CR-V fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön