Otomobil

Honda CR-V fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Honda CR-V! İşte 9 Nisan fiyat listesi...

Honda CR-V'nin Nisan ayı fiyatları belli oldu! Peki, Honda CR-V'nin fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan fiyat listesi... jpg' alt='Elif Alpar'/>Honda CR-V'nin Nisan ayı fiyatları belirlendi! Yeni fiyatları görünce çok şaşıracaksınız! Peki, Honda CR-V'nin yeni fiyatları ne kadar? Özellikleri neler?Honda CR-V, Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid olmak üzere dört farklı versiyondan oluşuyor

Honda CR-V'nin Nisan ayı fiyatları belirlendi! Yeni fiyatları görünce çok şaşıracaksınız! Peki, Honda CR-V'nin yeni fiyatları ne kadar? Özellikleri neler?

Honda CR-V, Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid olmak üzere dört farklı versiyondan oluşuyor. Aktif ön ızgara, 19 inç jantlar ve panoramik açılabilir cam tavan ile görünüşüne güç katan Honda CR-V, iç hacimi ile de dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Honda CR-V,özel olarak geliştirilen aktif ön ızgarası sayesinde motorun ideal sıcaklıkta çalışmasına olanarak sağlayarak yakıt tüketimini en aza düşürmeyi hedefliyor.

Honda CR-V, keskin hatları ile düşük rüzgar sürtünme katsayısına sahiptir. Honda CR-V,  özel olarak geliştirilen 19 inç alüminyum jantları, aerodinamik kapasitesini arttırıyor.

Peki, Honda CR-V'nin fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan fiyat listesi... 

1.5 L VTEC Turbo Motor ile gücüne güç katan Honda CR-V, VTEC teknolojisi sayesinde benzin ve hava karışımını ideal düzeyde tutuyor bu şekilde 193 PS ve 243 Nm tork üretip az yakıt tüketiyor. CR-V, Honda mühendisliği ile üretilen i-MMD teknolojisine sahip 2.0 litrelik hibrit ile düşük yakıt tüketimi ve yüksek performansı bir arada sunuyor.

Honda CR-V’nin özel 4x4 çekiş teknolojisi ile tekerleklerin çekiş gücünü takip ettiği gibi kayıp algıladığında zaman da devreye girip telafi için müdahalede bulunuyor.

Honda CR-V 9 Nisan 2022 Fiyat Listesi

  1. 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance fiyatı: 820 bin 200 lira
  2. 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive fiyatı: 899 bin 500 lira
  3. 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+ fiyatı: 968 bin 700 lira
  4. 2.0L i-MMD Hybrid Otomatik Executive+ Hybrid fiyatı: 1 miyon 529 bin 400 lira

Editörün Notu: Bu haber 9 Nisan 2022 13.06'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 14 lira 77 kuruş, euro 16 lira 12 kuruş, altının gramı ise 926 lira 15 kuruş değerindedir.

Honda Civic fiyatları kaç liradan başlıyor? Piyasadaki en ucuz Honda Civic! İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Honda City fiyatları ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 Honda City fiyat listesi...

Honda fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Honda Civic! İşte 4 Nisan güncel fiyat listesi...