Otomobil

Honda faizleri sıfırladı! İşte Honda Civic kampanya detayları...

Tercihini Honda Civic'ten yana kullanmak isteyenlere özel Honda, faizleri sıfırladı. Peki Honda Civic fiyatlar ne oldu? İşte Honda Civic modelinin kampanya detayları...Bu durumda da otomobil satışları azalmaya başladı

Küresel çapta yaşanan tedarik sorunları nedeniyle otomobil fiyatları ciddi oranlara yükseldi. Bu durumda da otomobil satışları azalmaya başladı.

Otomobil sektörünü yeniden hareketlendirmek isteyen otomobil markaları, bazı araba modellerinde kampanyalar düzenlemeye başladı. Bu otomobil markalarından biri de, ülkemizde büyük bir pazar payının sahibi olan Honda'dan geldi.

Honda, Civic modeli için başlattığı kampanyasını Mart ayı süresince devam ettireceğini açıkladı. Kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken şey, Honda yetkili satıcılarına gitmek.

Honda Civic modeli, etkileyici dış tasarımı, eşsiz renkleri ve konforlu iç mekanıyla otomobil sevenlerin dikkatlerini üzerine toplamayı başarıyor. Yüksek donanımı ve Mart kampanyasıyla da her kesime hitap etmeyi amaçlıyor.

Peki Honda Civic'in Mart ayı boyunca devam edecek kampanyasında son durum nasıl? Kampanya Civi'in hangi donanımları için geçerli? İşte sorularının cevabı...

Honda Civic modelinin faizlerini sıfırladı

Honda'nın kendi web sitesinde yer alan bilgilere göre, kampanya, Civic modelinin tüm donanım paketleri için geçerli. Honda'nın Civic modeli için başlatmış olduğu kampanya, Mart ayı boyunca da devam ediyor. Honda Civic alanlara 110 bin TL kredi için, 15 ay vade, yüzde sıfır faiz seçeneği ile ödeme imkanı sunuyor.

Honda Civic 543 bin TL'den başlayan fiyatlarla, 120 bin Türk Lirası kredi için 15 ay vade, sıfır faizli kredi veya 150 bin TL için 15 ay vade, yüzde 0,99 faizli kredi imkanı da sunuyor.

1 Nisan tarihine kadar Honda yetkili satıcılarında geçerli oluyor. Honda, mart ayına özel olarak devam ettirdiği kampanya da HOnda Civic modeline yaptığı uygun ödeme seçenekleriyle listelerde birinci sırada olmayı hedefliyor.

Editörün notu: Bu haber 19 Mart 2022 08.38'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 85 kuruş, euro 16 lira 49 kuruş, altının gramı ise 919 lira 61 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Honda'dan 91 bin TL indirim! İşte Honda Civic Sedat fiyat listesi…

Herkesi bayilere koşturacak haber Honda Civic'den geldi!

Fiat Doblo Cargo'ya 25.000 Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Kapmanyanın detaylarını görmek için tıklayın