Teknoloji

HONOR 70, kulaklık hediyesi ve 3 taksitli kampanya fırsatıyla Vatan'da satışta! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Fotoğraf özellikleri ve vlog çekimleri için Solo Cut gibi yeni kamera teknolojilerine sahip olan HONOR 70, Vatan Bilgisayar'a özel kampanya fiyatı ve Earbuds X3 Lite hediyesi ile satışa sunuldu. 1 - 12 Aralık tarihleri arasında HONOR 70’i ilgili Vatan mağazalarından alan tüketiciler 12

Küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR’un etkileyici üçlü kamera dizilimi ve şık tasarıma sahip olan yeni akıllı telefon modeli HONOR 70, cazip kampanya fiyatı ile Earbuds X3 Lite Bundle paketi ile seçili Vatan Bilgisayar mağazalarında kampanyalı fiyatı ile satışa sunuldu. 1 - 12 Aralık tarihleri arasında HONOR 70’i ilgili Vatan mağazalarından alan tüketiciler 12.999 lira ve 3 taksit kampanya fiyatının yanı sıra Earbuds X3 Lite kulaklığa da ücretsiz sahip olabilecek.

MÜKEMMEL FOTOĞRAFLAR İÇİN TASARLANDI!

Sony’nin IMX800 sensörününü ilk kez kullanan HONOR 70, özellikle gece çekimlerinde, daha parlak ve ayrıntılı fotoğraflar  için daha fazla ışık yakalayabiliyor. HONOR 70 ayrıca Makro Kamera olarak da kullanılabilen 50MP 122° Ultra Geniş kamera ve 2 MP derinlik kamerasıyla kullanıcılara mükemmel kareler yakalamalarını sağlıyor.

HONOR 70 Serisi, yapay zeka ve HONOR'un tescilli görüntüleme çözümü HONOR Image Engine tarafından desteklenen, tutarlı yüksek çözünürlüklü görüntüler ile çekimler sunan sektör lideri Hesaplamalı Fotoğrafçılık özelliği ile satışa sunuluyor. Telefon ayrıca sektörde bir ilk olan Solo Cut modu özelliği ile kullanıcıların aynı anda iki farklı video kaydedebilmesini sağlıyor.

GÜCÜNÜ SNAPDRANGON 778G PLUS'TAN ALIYOR!

Snapdragon 778G Plus işlemcisine sahip özellikli HONOR 70, benzersiz bilgi işlem mimarisi, yenilikçi oyun ve güçlü 5G bağlantısı, lider güç verimliliği sunuyor. HONOR 70 Serisi, Android 12 tabanlı en yeni HONOR Magic UI 6.1'e sahip ilk HONOR N Serisi akıllı telefon olarak dikkat çekiyor.

HONOR 70, ultra-büyük 4800mAh pil ile geliyor ve kullanıcıların telefonu tam gün kullanabilmesi için kesintisiz güç sunuyor. Özel üretim tek hücreli çift döngülü pil tasarımı ile 66W HONOR SuperCharge teknolojisiyle gelen HONOR 70, dahili şarj adaptörüyle sadece 20 dk. yüzde 3’ten yüzde 60’a şarj edebiliyor.

HONOR 70  NE KADAR?

Gece Yarısı Siyahı ve Zümrüt Yeşili renklerine sahip olan HONOR 70, 1 - 12 Aralık tarihleri arasındaki kampanya süresi boyunca 12.999 lira son kullanıcı fiyatı ve 3 taksit ile Vatan mağazalarında hem online hem de fiziksel olarak satışta olacak. 

HONOR 70 İÇİN VIP HİZMET PAKETİ!

Kampanyanın devam edeceği 31 Aralık tarihine kadar HONOR 70 alan kullanıcılar VIP Hizmet Paketine de sahip olabilecek. Söz konusu bu paket içerisinde HONOR’un ücretsiz bir biçimde yeni ekran sağlayacağı 90 günlük kırık ekran onarım hizmeti ve 12 Ay Cihaz Değişim avantajı sunulacak. Cihaz Değişim kapsamında tamir ettirmek ya da yenisi ile değiştirmek arasında seçim yapılabilecek. Ayrıca Servis Haftası kapsamında kullanıcılar servis merkezlerine giderek ücretsiz arka filme sahip olabilecek ve garanti dışı onarımlar için ücretsiz işçilik ile cihazlarını ücretsiz olarak temizletme fırsatından faydalanabilecek.

İstanbul Balık Hali'nde palamut, hamsi, istavrit, alabalık ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi yeni ay kataloğu az önce açıklandı! 5 kg ayçiçek yağı 135 TL, tuvalet kağıdı 74 TL! 2 Aralık fiyat listesi