Teknoloji

Honor, bütçe dostu Honor Play 40C modelini tanıttı!

Uygun fiyatlı Honor Play 40C modeli kullanıcıların beğenisine sundu. Peki akıllı telefon kullanıcılara neler sunuyor? İşte ayrıntılar! HD+ ekran, Snapdragon 480 Plus işlemci ve uygun fiyatıyla dikkat çeken bu akıllı telefon, kullanıcılara yüksek performans ve bütçe dostu bir seçenek sunuyor

Honor, ABD yaptırımlarından etkilenmeyen konumda olan Honor Play 40C modelini duyurdu. HD+ ekran, Snapdragon 480 Plus işlemci ve uygun fiyatıyla dikkat çeken bu akıllı telefon, kullanıcılara yüksek performans ve bütçe dostu bir seçenek sunuyor.

Çinli üretici Honor, kullanıcıların tercihine sunulan bütçe dostu bir akıllı telefon olan Honor Play 40C modelini tanıttı. Honor, ABD yaptırımlarından bağımsız olarak pazardaki varlığını sürdürmek için çalışmalarına devam ediyor.

Honor Play 40C, 6.56 inç HD+ çözünürlüklü bir LCD ekrana sahiptir ve 90 Hz tazeleme hızı sunarak daha akıcı bir kullanım deneyimi sağlar. %70 NTSC renk gamına sahip olan telefon, canlı renklerle dolu bir görüntü sunmayı hedeflemektedir.

Telefon, Qualcomm'un Snapdragon 480 Plus işlemcisinden güç almaktadır. Bu 8 nm mimariye sahip yonga seti, 2x 2.2 GHz ARM Cortex-A76 (Kryo 460) ve 6x 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerini barındırırken, grafik performansını Adreno 619 grafik birimi ile desteklemektedir. Ayrıca 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama sunar. Honor Play 40C, MagicOS 7.1 tabanlı Android 13 işletim sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkmaktadır.

Honor Play 40C'nin ön tarafında 5 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası bulunurken, arka tarafta 13 megapiksel çözünürlüğünde tek bir kamera bulunmaktadır. Telefon ayrıca 10W hızında şarj desteği sunan 5,200 mAh bir batarya ile donatılmıştır.

Honor Play 40C, çift SIM kart desteği, 5G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, USB-C port, yan tarafa yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısı ve 3.5 mm kulaklık girişi gibi diğer özelliklere de sahiptir. Telefonun 8.35 mm kalınlığı ve 188 gram ağırlığı bulunmaktadır.

Honor Play 40C'nin fiyatı 126 dolar olarak belirlenmiştir, bu da bütçe dostu bir seçenek sunmaktadır.

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!
BİM'den Samsung Galaxy S22'ye 9 bin 200 TL'lik inanılmaz indirim! Hemen buraya bakın, fırsat kaçmaz!
Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya Teknosa'dan inanılmaz dev indirim! Bir geceden aniden fiyatını indirdi!
Amazon Prime Day: Teknoloji severler için fiyatları düşen ürünler listesi!