Beyaz Eşya

Hoover 10 kg Wi-Fi bağlantılı kurutma makinesinde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! Hoover 9 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi arayışı içinde olanlar, peşin fiyatına 9 taksit imkanını kaçırmayın. Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth  Bağlantılı Kurutma Makinesi Hepsi burada sitesinde 9 taksit imkanıyla satışta. jpg'/> Hoover kurutma makinesi hem uygun fiyatlı hem de teknik anlamda çok donanımlı

 
Hoover kurutma makinesi hem uygun fiyatlı hem de teknik anlamda çok donanımlı.Kıyafetleri kuruturken 15 ayrı kurutma programıyla işlem görüyor. Isı pompası sayesinde kıyafetleri kuruturken dokularına zarar vermiyor. 

KURUTMA MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ

Hoover çamaşır kurutma makineleri genellikle bir yıkama makinesi ile birlikte kullanılan ve çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutan ürünlerdir.Hoover kurutma makinesi yoğuşturmalı kurutma teknolojisiyle işlem görür.
Cihazda genel özellikleri bakımından zaman erteleme özelliği bulunur.

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde kırışıklık önleme özelliği de mevcuttur. Bu sayede ütüleme bakımından da zaman ve elektrik tasarrufu sağlanmış olur.

Hoover Wi-Fi + bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde nem sensörü yer alır. Bu sensör çamaşırın kuru olup olmadığını anlayan bir sensördür. Bu sayede makine yeterli kurutma yaptığında kurutmayı sonlandırır ve sesli uyarı verir.Wifi+ bluetooth bağlantılı kurutma makinesinin birden fazla programa sahip olduğu biliniyor.

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde bulunan hızlı kurutma özelliği ile zamandan ve enerjiden tasarruf sağlanır.Kurutma makinesi 15 tane program ile işlev görür.

Peki Hoover kurutma makinesinin teknik özellikleri neler?


 

 

KURUTMA MAKİNESİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Hoover kurutma makinesinde bulunan enerji tüketiminin 5.7 kWh olduğu biliniyor. Yıllık enerji tüketimi incelendiğinde ise bu oranın 670 kWh olduğu görülüyor. Kurutma sesinin ise 68 db olması nedeniyle gürültü kirliliği yaşanmıyor. Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + bluetooth bağlantılı kurutma makinesinin tasarım özellikleri incelendiğinde 850 mm yüksekliğe, 596 mm genişliğe  ve 585 mm derinliğe sahip olduğu görülüyor. Ayrıca kurutma makinesinin 34.4 kg ağırlığının olduğu ölçülüyor.

HOOVER 10 KG WİFİ BAĞLANTILI KURUTMA MAKİNESİ 9 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth  Bağlantılı Kurutma Makinesi : 8.299,00 TL
(peşin fiyatına 9 taksit imkanı) 

Ayrıntılı bilgi için : https://www.hepsiburada.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Mart 2023 tarihinde saat  05.34’te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.20 Türk Lirası, euro 20.25 Türk Lirası, altının gramı ise 1136 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik 10120 M Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte Arçelik 9 Mart 2023 fiyat listesi 

Arçelik 6167 BC Bulaşık Makinesi 13.239 TL! Teknik özellikleri ve detayları neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi