07 / 07 / 2024

Hoşgeldin Boyacı'ya DYO sonsor oldu!

Hoşgeldin Boyacı'ya DYO sonsor oldu!

Hoşgeldin Boyacı'ya DYO sonsor oldu. Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner’in birlikte aynı sahneyi paylaştıkları dyo’nun katkılarıyla hayata geçirilen “Hoşgeldin Boyacı”nın prömiyeri için geri sayım başladı



18 yıllık aranın ardından  "Hoşgeldin Boyacı" adlı oyunla tiyatro sahnelerine geri dönen Erdal Özyağcılar’ın, Berna Laçin ve Gözde Çetiner ile seyirciyi bir hayli güldüreceği oyunun prömiyerine sayılı günler kaldı. Uzun bir aradan sonra tiyatro seyircisiyle buluşacak olmanın heyecanını yaşayan Erdal Özyağcılar, en çok da kızı Zeynep Özyağcılar’ın kendisini izleyecek olmasından dolayı heyecanlı. Usta oyuncu, geçen yıl Zeynep Özyağcılar ile birlikte kurdukları Tiyatro Martı’nın ikinci oyunu "Hoşgeldin Boyacı”da, hayatı boyunca aktör olma hayalleri kurarken para kazanmak adına boyacılığa başlayan bir adamı canlandırıyor.

 

dyo’nun katkılarıyla hayata geçirilen  “Hoşgeldin Boyacı”, 13 Aralık 2014, Cumartesi akşamı saat 20:30’da, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek prömiyerinin ardından, 14 Aralık 2014, Pazar günü saat 16:00’da yine aynı sahnede tiyatroseverlerle buluşuyor.



Geri Dön