30 / 04 / 2024

Hotpoint-Ariston A sınıfı bulaşık makineleri ile fark yaratıyor!

Hotpoint-Ariston A sınıfı bulaşık makineleri ile fark yaratıyor!

Hotpoint-Ariston ankastre bulaşık makineleri üstün özellikleriyle rahatınızı ve lüksünüzü düşünürken, AAA sınıfı enerji verimliliğiyle de hem doğayı hem de cebinizi koruyor



Kalitesi ve yüksek teknolojisiyle benzerlerinden ayrılan yeni AAA sınıfı LFZ 3384 A, LFS 217 A, LFT 116 A ve LFS 115 A model Hotpoint-Ariston ankastre bulaşık makineleri, A enerji sınıfı ürünü olmalarının yanı sıra elektronik programlama özellikleri ve dualspace raf sistemi, yarım yük opsiyonu, Aquastop su taşma emniyet sistemi gibi ekstra fonksiyonlarıyla da ön plana çıkıyor.

12 kişilik veya 14 kişilik yemek takımı yıkama kapasitesi bulunan Hotpoint-Ariston ankastre bulaşık makinelerinin 5 ile 8 arasında değişen farklı yıkama programları mevcut. Kuvvetli yıkama, ekonomik yıkama, normal yıkama, duşlama opsiyonlarının yanı sıra bebek, kristal, günlük 60 Derece gibi kullanışlı ve zengin programların da bulunduğu Hotpoint-Ariston ankastre bulaşık makineleri bulaşıklarınızı yıkarken en iyi sonucu veriyor. Enerji tüketimi ve verimiyle AAA sınıfı olan, şık tasarımlara sahip Hotpoint-Ariston ankastre bulaşık makineleri, kendini ve zamanını düşünen hanımların gözdesi olacak.

Indesit Company Hakkında

Indesit Company, Avrupa"nın önde gelen solo ve ankastre ev aletleri (çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, ocak, fırın ve davlumbaz) üreticilerinden biridir. İtalya, İngiltere ve Rusya gibi büyük marketlerde lider konumundadır. 1975 yılında kurulan ve 1987"den beri Milano Borsası"nda işlem gören Indesit Company 2009 yılında œ2,6 milyar Avro satış rakamına ulaştı. Indesit Company"nin dünya çapında 16 üretim tesisi (İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye) ve 16 bin çalışanı bulunuyor. Grubun ana markalarını Indesit, Hotpoint-Ariston ve Scholtes oluşturuyor.


Geri Dön