03 / 05 / 2024

Hotstop Lounge, Bosphorus City 'de!

Hotstop Lounge, Bosphorus City 'de!

Hızla gelişen Yiyecek&İçecek sektörüne yeni bir soluk getiren, Türkiye 'den çıkan bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Hotstop Lounge, eşsiz lezzetlerini ve kalitesini prestijli konut projelerine taşıyor



Zengin menü içeriğiyle “Bistro ” mantığında genişlettiği Hotstop Lounge konsepti ile bugünlerde önemli konut projelerinin bir parçası olmaya hazırlanan Hotstop, Bosphorus City 'deki ilk şubesini birinci etapta açıyor.

Geçtiğimiz bir yıl içinde Hotstop Mobil kafelerinin sayısının 20 'ye ulaştığını; bunların haricinde  İzmir  Balçova Asmaçatı AVM, İzmir çiğli KİPA AVM ve Mersin KİPA AVM 'de 3 Hotstop Lounge açtıklarını söyleyen Hotstop Genel Müdürü Ayşe Arslan, bu hafta sonu iki yeni Hotstop Lounge şubesi açmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Bunlardan birisi  Ankara  Arcadium AVM, diğeri ise Simpaş 'ın İstanbul Boğazı Simülasyonunu yaptığı Halkalı 'daki Bosphorus City Projesi.

2.800 seçkin konuttan oluşan sitenin ilk etabı geçtiğimiz aylarda hizmete girdi. Hotstop Lounge bu haftasonuBosphorus City 'deki ilk şubesini birinci etapta açıyor. Hotstop Genel Müdürü Ayşe Arslan 'ın verdiği bilgiye göre bu açılım sadece İstanbul 'da değil, Anadolu 'daki diğer prestijli sitelerde de devam edecek. Yaşam kalitesinin en üst düzeyde tutulduğu günümüzün modern yaşam komplekslerinbir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden ARSLAN, “Hotstop Lounge ” markası ile kaliteli ürünleri uygun fiyatlara site sakinlerine sunarak sıradan kantin kültüründe evrim yapacaklarını söyledi.  

Bosphorus 'lular Hotstop ile serinleyecek

Oldukça zengin bir menüyle Bosphorus 'lulara hizmet verecek Hotstop Lounge, site sakinlerini gerçek çay ve kahve keyfi ile de tanıştırıyor. Hotstop'larda İngiltere 'de özel olarak harmanlanan 2.5 yaprak BAYCE çayları ve yüzde yüz Arabica çekirdekleriyle hazırlanan onlarca kahve çeşidi site sakinleriyle buluşuyor. Özel kahvaltı seçeneklerinden kişiye özel hazırlanan pizza ve makarnalara, salata ve aperatiflerden meyve tabaklarına çok sayıda opsiyon bulunuyor. Seçilmiş meyve özleriyle hazırlanan Hotstop Smoothie 'leri ve limonataları misafirlerine tropik serinlik veriyor.

Konut projelerinin keyifli mola yerleri, HOTSTOP …

İstanbul, Ankara ve İzmir 'deki prestijli konut projeleri ile ilgilenen grup, hızlı büyümesini yönetebilmek altyapı yatırımlarına devam ediyor. İstanbul 'da mevcut hali ile yaklaşık 100 şubeyi destekleyebilecek Lojistik Merkezini geçtiğimiz aylarda hizmete açan Hotstop, Ankara 'da ise bölge müdürlüğünü kurdu. Ankara Bölge Müdürü Aykut İşcanoğlu 'nun verdiği bilgiye göre tüm Hotstop 'larda satış ve sipariş yönetimi merkezi olarak izleniyor, ürünlerin hazırlanışı teknolojik olarak uzaktan kontrol edilebiliyor. Hotstop'larda çay demlikleri her yarım saatte bir dökülüyor ve yeniden demleniyor. Bu süreçler bile sürekli takip altında. Tüm ürünlerin noktalara uygun standartlarda ve koşullarla ulaştırıldığı Hotstop'larda 120 çeşit ürün satılıyor, yurt içi ve dışı 162 tedarikçi ile çalışılıyor.

Hotstop, önümüzdeki dönemde aynı prestijli konut projeleri gibi Ankara 'da 3-4 bin çalışanı olan ciddi kamu kurumlarının standart kafeleri olmaya, alışık olduğumuz kat çay ocaklarıve kantinlerini modern Hotstop Center'larda dönüştürmeye hazırlanıyor. Hastane, okul gibi yoğun sirkülasyonu olan fakat klasik kantin yaklaşımlarıyla ürün ve hizmet kalitesinin son derece kötü olduğu yerlere uygun fiyatta dünya kalitesini getirmeye yönelik çalışmalarnı yürütüyor.


Geri Dön