Genel

HSBC Banktan 24 ilde satılık ihtiyaç fazlası konut!

HSBC Bank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini 10-14 Ekim 2011 tarihleri arasında elektronik teklif alma yöntemi ile satışa çıkardı  

Tahmini değerleri 20bin lira ile 400 bin lira arasında değişen konutlar 24 ilde yer alırken tahmini değerleri 19 bin lira 368 bin lira arasında değişen ofisler, dükkanlar ve atölyeler 87 ilde yer alıyor.
 
HSBC Bank tarafından yapılan açıklamalara göre satışa çıkan konut arsaları Kırıkkale Yahşihan'da yer alırken teklif verme işleminin internet üzerinden gerçekleştirileceği bildirildi. Elektronik Teklif Sistemi'ne giriş için şifre alması gerekirken gayrimenkullerle ilgili detaylı bilgi ve teklif verme şartları www.hsbc.com.tr satılık gayrimenkuller sayfasında yer alıyor.
Tel: 0212 336 20 71
 
Satışa çıkan konutların bulunduğu il ve ilçeler:
İstanbul (Arnavutköy, Bağcılar, Başakşehir, Bayrampaşa, Büyükçekmece, Esenyurt, Eyüp, G.O. Paşa, Şişli, Pendik, Tuzla, Ümraniye ve Silivri), Ankara (Akyurt, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut ve Kazan), Antalya (Muratpaşa, Serik, Alanya, Finike ve Kaş), Aydın (Didim), Balıkesir (Bandırma ve Merkez), Bursa (Nilüfer, Karacabey ve Mudanya), Çanakkale (Merkez ve Bayramiç), Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, İsparta, İzmir (Kemalpaşa ve Tire), Kırıkkale, Kocaeli (Başiskele, Gebze, Gölcük ve Körfez), Konya (Selçuklu ve Karatay), Malatya, Mersin (Mezitli, Toroslar ve Yenişehir), Muğla (Bodrum, Fethiye ve Milas), Samsun (llkadım ve Bafra), Tekirdağ (Merkez ve Çorlu), Uşak, Yalova (Termal, Çiftlikköy ve Çınarcık), Zonguldak (Ereğli).
 
Satışa çıkan ofis ve işyerlerinin bulunduğu il ve ilçeler:
İstanbul (Arnavutköy, Esenler ve Zeytinburnu), Ankara (Çankaya, Mamak ve Sincan), Antalya (Alanya), Bursa (Yenişehir ve İnegöl), Denizli (OSB), Düzce, Konya (Karatay) ve Malatya.


Serap Kamir/Emlakkulisi.com