Kent Haberleri

HSBC doların 27 TL olacağını açıkladı! İşte dolarda kıyametin kopacağı tarih! Görmedim duymadım demeyin!

HSBC doların 27 TL olacağını söyleyerek olası senaryoları açıkladı. İşte dolarda kıyametin kopacağı tarih! Görmedim duymadım demeyin! Gazete Oksijen'de yer alan analize göre  Financial Times’ın Türk ekonomisi ile ilgili yaptığı yorumlar korkuttu

Kredi derecelendirme kuruluşları seçimi Cumhurbaşkanı Erdoğan2ın kazanması halinde oluşacak ekonomi politikaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gazete Oksijen'de yer alan analize göre  Financial Times’ın Türk ekonomisi ile ilgili yaptığı yorumlar korkuttu.

HSBC doların 27 TL olacağını açıkladı! İşte dolarda kıyametin kopacağı tarih! Görmedim duymadım demeyin!

''BÜYÜK SORUN'' 

Fitch Ratings tarafından kıdemli müdür Erich Arsipe Türkiye’de bu yılın ilk çeyreğinde 24 milyar doları görerek rekor kıran yüksek cari açığın da “büyük sorun” olduğunu söyledi.

Arispe’ye göre Türkiye’nin genişleyen açığı kapatabilmesi için milyarlarca dolar bulması gerektiğine dikkat çekti.

Financial Times’ın derlediği merkez bankası verilerine göre, Türkiye’nin dövizden oluşan savaş sandığının yerini alabilecek net yabancı varlıklar bir yıl önce 1.4 milyar dolarken eksi 13 milyar dolara geriledi. Bu rakamlar “swap” olarak bilinen kısa vadeli kredi araçları aracılığıyla yurt içi bankacılık sisteminden borç alınan milyarlarca dolarlık fonu da kapsıyor.

HSBC DOLARIN 27 TL OLACAĞINI AÇIKLADI!

HSBC de pazartesi günü Türkiye’nin en büyük “zayıf noktalarından” birinin cari açık olduğunu ifade etti. Bankanın açıklamasında nisan ayındaki işlem verilerine göre “yakın vadede iyileşmenin başlayacağına dair işaret bulunmadığı” ifade edildi.

anka yıl sonuna kadar liranın yüzde 18 değer kaybederek 1 doların 24 lira olmasını beklediğini ekledi. Üstelik bu rakamın 27 liraya kadar çıkma ihtimalini de yok saymadı.

DOLAR/TL KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Dolar/TL kuru güne rekorla başladı. Yatırımcılar ''son dakika dolar ne kadar oldu, dolar kaç lira, 22 Mayıs dolar kaç TL, dolar bugün ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.  Dolar/TL kuru şu dakikalarda 20,51 liradan alınıp, 20,57 liradan satılıyor. 

Euro dolar paritesi 1,0801 liradan işlem görüyor. Euro/TL kuru ise 22,106 lira, satış fiyatı ise 22,22 liradan işlem görüyor.

Altını bilen adam İslam Memiş altındaki tuzağı açıkladı: Bu 6 gün içinde sakın bunu yapmayın! Çok pişman olursunuz

Altın fiyatları çakılıyor! Gram altın, çeyrek altın resmen eridi! 22 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları