Ekonomi

HSBC’den dev kampanya! Özel faiz oranı ve sabit taksitli kredi imkanı!

HSBC, kredi çekmek isteyenler için büyük kampanyasını duyurdu. Şimdi HSBC’den kredi çekmek isteyenlere özel faiz oranları ve sabit taksit imkanı sunuluyor.HSBC’de ihtiyaç kredi çekmek isteyen müşterileri için bir kampanya haberi duyurdu

Temmuz ayından bu yana emekli maaş promosyonlarıyla gündemden düşmeyen bankalar, kış aylarının yaklaşmasıyla ihtiyaç kredilerinde yaptıkları kampanyaları açıklıyor.

HSBC’de ihtiyaç kredi çekmek isteyen müşterileri için bir kampanya haberi duyurdu. HSBC’nin açıkladığı bu ihtiyaç kredisi kampanyasında özel faiz oranı imkanı sunulurken, kredi taksitleri de sabit tutuluyor.

Peki, HSBC özel faizli ihtiyaç kampanyasının detayları nelerdir?

HSBC’nin bu ihtiyaç kredi kampanyasından bankanın, Advance ve HSBC Premier müşterileri yararlanabiliyor.

Advance müşterisi olmak için, bankada en az 100.000 TL veya muadili döviz cinsinden bakiyenizin veya birikiminizin, HSBC Premier müşterisi olmak için, bankada en az 250.000 TL veya muadili cinsinden bakiyenizin veya birikiminizin bulunması yeterlidir.

Kampanyadan yararlanmak için kredi kullandırımı sırasında Advance veya HSBC Premier müşteri olunması gerekmektedir. Kredi tahsis ücreti tüm vadelerde ve tutarlarda sabit yüzde 0,5 + BSMV’dir.

 

Kredili Hayat Sigortası yaptırmak ihtiyaridir. Kredili Hayat Sigortasının teminat olarak tarafınızca tercih edilip edilmemesine göre faiz oranlarımız değişmektedir ve yukarıdaki tablolarda örnek olarak yer almaktadır.

Banka aracılığıyla gerçekleştireceğiniz Kredili Hayat Sigortası HSBC-Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. işbirliği ile sunulmaktadır. HSBC Bank A.Ş. Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş.'nin acentesidir. Sigortaya ilişkin hizmetler Bankamız aracılığı ile sağlanabileceği gibi, diğer bir sigorta şirketinden de daini mürtehin HSBC olacak şekilde poliçe ibraz edilebilir.

Banka bireysel kredi değerlendirme ek belge ve teminat isteme, faiz oranlarında ve kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkı saklıdır.

Sigortalı İhtiyaç Kredisi Kampanyası Örnek Maliyet Tablosu:

Kredi
Tutarı Kredi
Vadesi Aylık
Faiz Oranı Aylık
Taksit
 Tutarı Kredi
Tahsis
Ücreti Kredili
Hayat
Sigorta
Primi* Aylık
 Toplam 
Maliyet
 Oranı** Yıllık
 Toplam
Maliyet
Oranı** Müşteri
Tarafından
Ödenecek
Toplam Tutar*** 20.000 TL 12 ay % 1,74 1.911,58 TL 110 TL 131,57 TL %2,71 %32,5249 23.180,48 TL 20.000 TL 36 ay % 2,34 905,85 TL 110 TL 311,35 TL % 3,64 %43,7041 33.032,06 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:  https://www.hsbc.com.tr/