Teknoloji

Huawei Freebuds 3'e Teknosa'dan indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Teknosa, son zamanlarda oldukça popüler olan bluetooth kulaklıklardan biri olan Huawei Freebuds 3'e indirim yaptı! Peki, Teknosa'da Huawei Freebuds 3 fiyatları ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...jpg' alt='Elif Alpar'/>Teknosa'dan Bluetooth kulaklık almak isteyenlere güzel haber geldi! Türkiye'nin en bilinen tekno marketlerindne biri olan Teknosa, Huawei Freebuds 3'e indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Huawei Freebuds 3'ü Teknosa'nın resmi internet sitesi üzerinden satın almak

Teknosa'dan Bluetooth kulaklık almak isteyenlere güzel haber geldi! Türkiye'nin en bilinen tekno marketlerindne biri olan Teknosa, Huawei Freebuds 3'e indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Huawei Freebuds 3'ü Teknosa'nın resmi internet sitesi üzerinden satın almak.

 

Huawei Freebuds 3,  bluetooth kulaklıklar arasında son zamanlarda oldukça popüler olduğu için arama motorlarında en çok aranan Huawei ürünü oldu. Huawei Freebuds 3, tamamen kablosuz ve kulak içi bir bluetooth kulaklık. Gürültü önleyici mikrofona sahip Huawei Freebuds 3 ile rahatça telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

Huawei Freebuds 3 ile çağrılarınızı ve dinlediğiniz müziği kontrol edebilirsiniz. Oldukça hafif olan bu kulak içi kulaklıkların aktif gürültü önleme özelliği de bulunuyor. Bu şekilde istenmeyen arka plan seslerini duymazsınız. 10 Metreye kadar kullanım mesafesi bulunan Huawei Freebuds 3'ün genel kullanım süresi 4 saattir. Huawei Freebuds 3, 1 saat içinde ise hemen şarj olur.

 

Bağlantı Tipi    

Bluetooth    

Bluetooth Yonga Seti    

Bluetooth Standardı    

Bluetooth Özellikleri    

NFC    

Çoklu Bağlantı    

 

Kullanım Mesafesi    

Kullanım Süresi (Genel)    

Kullanım Süresi (Şarj Kutusu)    

Şarj Tipi    

Şarj Süresi    

Hızlı Şarj    

Peki, Teknosa'da Huawei Freebuds 3 fiyatları ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

 

Teknosa Huawei Freebuds 3 11 Nisan 2022 fiyat listesi

  1. Huawei Freebuds 3-Kırmızı fiyatı: Huawei'in resmi internet sitesinde 1699 TL olan akıllı cihaz Teknosa'da 1389 TL'ye satılıyor.

Editörün Notu: Bu haber 11 Nisan 2022 11.55'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 14 lira 74 kuruş, euro 16 lira 6 kuruş, altının gramı ise 930 lira 52 kuruş değerindedir.

Yüksek kaliteye uygun fiyatlı kablosuz kulaklık: Mi True Wireless Earbuds Basic 2! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

A101'de Apple Airpods kulaklık satışta! İşte 28 Mart 2022 fiyat listesi!

Zincir marketlerde kulaklık fiyatları kaç TL? İşte Mart 2022 fiyat listesi...