Teknoloji

HUAWEI MatePad SE'de dev kampanya! Sepet indirimi ve ek hediyeler! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

HUAWEI MatePad SE, tüketicilerin bir tabletten beklediği her şeyi sunar ve çok yönlülük sunar. HUAWEI'nin zengin ekosistemini destekleyen MatePad SE, tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılıyor ve üretkenlik ve eğitim için en iyi seçenek olarak konumlanıyor. HUAWEI’nin zengin ekosistemini destekleyen MatePad SE, tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılayan, üretkenlik ve eğitim için en iyi seçim olarak konumlanıyor

HUAWEI MatePad SE, tüketicilerin bir tabletten beklediği her şeyi sunarak çok yönlü kullanım imkanı sağlıyor. HUAWEI’nin zengin ekosistemini destekleyen MatePad SE, tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılayan, üretkenlik ve eğitim için en iyi seçim olarak konumlanıyor.

HUAWEI MatePad SE, benzersiz bir metalik parlaklık için anotlanmış, kumlanmış alüminyum alaşımdan yapılmıştır ve dayanıklılıktan ödün vermeyen simetrik bir yapıyla her zaman, her yere uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

HUAWEI MatePad SE 10, gövde üzerinde hem soldan hem de sağdan ses veren ve sürükleyici bir dinleme deneyimi sağlayan iki hoparlörle donatılmıştır. Histen 8.0, kullanıcılara kristal netliğinde ses geliştirmeyi desteklemek için frekans tepkisini ve yüksekliği hesaba katan otomatik olarak uyarlanan bağlama dayalı ses efektleri ve ince ayar yetenekleri sağlar.

HUAWEI MatePad SE, film diyaloglarını, kısa videoları, çevrimiçi kursları ve görüntülü görüşmeleri saf bir keyif haline getirmek için sesi geliştirir. Eşsiz bir orta kanal konuşma çıkarma algoritması, konuşma seslerini geliştirir. Daha da iyisi, HUAWEI MatePad SE, uygulama türlerini belirlemek ve hoparlör ses efektlerini otomatik olarak ayarlamak için alt düzey algoritmalar kullanır ve parmağınızı bile kıpırdatmadan sesi saf tutar.

HUAWEI MatePad SE, 2K çözünürlüğe sahip büyük bir 10,4 inç HUAWEI FullView ekrana sahiptir ve göz yorgunluğu için TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık ve Flicker-Free sertifikasına sahiptir. 225 PPI yoğunlukta net, canlı görüntüler sunan ekranın 4096 seviyeli parlaklık ayarı, ortam aydınlatma koşullarını ve gerçek zamanlı değişimi hesaba katar. Ekran-gövde oranı, sürükleyici bir izleme deneyimi sunar ve hafif 440g gövde, dayanıklı kullanım için sağlam bir orta çerçeveye sahiptir. Qualcomm Snapdragon 680 işlemcili tabletinizin depolama kapasitesini 1 TB'a kadar artırmak için microSD kart kullanabilirsiniz.

Tüm ekosistemin merkezi

HarmonyOS 3, cihazlar arası işlemleri her zamankinden daha kolay hale getirmek için cihazlarınızı ve bağlantılarınızı tek bir yerden yönetmenize ve hatta cihazları hesaplar arasında paylaşmanıza olanak tanır. Akıllı telefonla iş birliği, kullanıcıların akıllı telefonları ve tabletleri sürükleyip bırakarak ve akıllı telefonları kontrol etmek için tableti kullanarak verimliliği artırmak için akıllı telefonlar ve bilgisayarlar arasında dosya aktarmalarına olanak tanır. PC ile iş birliği, kullanıcıların iki cihaz arasında içeriği özgürce sürüklemesine, tabletin klavyesini ve faresini paylaşmasına ve aynı zamanda iş ve çalışmada daha yüksek verimlilik için Ayna Modu, Genişletme Modu ve İş Birliği Modunu etkinleştirmesine olanak tanır.

HarmonyOS 3, en sevdiğiniz içerik ve özelliklere daha kolay erişim için aynı boyuttaki Servis Widget'larının istiflenmesini ve Servis Widget'larının kombinasyonlarını ve farklı boyutlardaki kısayolları destekleyerek tablette gezinmeyi sorunsuz hale getirir. Yeni Çoklu Pencere özelliği, dört adede kadar uygulamanın eşzamanlı görüntülenmesini destekleyerek tableti bir çoklu görev aracına dönüştürür. Yeni ve geliştirilmiş Uygulama Çoğaltıcı özelliği ile aynı anda bir uygulamada en fazla 4 görev açabilirsiniz.

HUAWEI MATEPAD SE FİYATI NE KADAR?

HUAWEI MatePad SE, HUAWEI çevrimiçi mağazasından 4.497 TL fiyatla alınabilir. Mevcut kampanya kapsamında tabletle birlikte 999 TL değerinde Swift sırt çantası ve 249 TL değerinde kulak içi kulaklık ve 6 ay uzatılmış garanti sunulacak. Ayrıca sepette de ekstra 200 TL indirim sağlanıyor. Tabletle birlikte HUAWEI’nin en yeni tam kablosuz kulaklığı olan FreeBuds 5i alındığında, kulaklığa da ayrıca 200 TL indirim uygulanıyor. Ek olarak yorum bırakarak 999 TL değerinde Bluetooth Mouse kazanabilirsiniz.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://consumer.huawei.com/tr/phones/

 Editör Notu: Bu haber 19 Ocak 2023 tarihinde saat 01.15'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.06 Türk Lirası, euro 20.58 Türk Lirası, altının gramı ise 1165 Türk Lirası değerindedir.

Yeni Apple HomePod tanıtıldı! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...
Bütçe dostu Samsung Galaxy A24 özellikleri saklandığı kutudan çıktı! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...
Xiaomi Mi 11 Lite 5G kullananlara müjde! MIUI 14 güncellemesi yayında!