28 / 04 / 2024

Huawei nova 10 Pro'da lansman indirimi! Huawei nova 10 Pro ne kadar? 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Huawei nova 10 Pro'da lansman indirimi! Huawei nova 10 Pro ne kadar? 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Huawei nova 10 Pro lansman indirimiyle satışta. Peki Huawei nova 10 Pro ne kadar? İşte Huawei nova 10 Pro 30 Eylül 2022 fiyat listesi...



10. nesil nova Serisi, Huawei nova tasarımını miras alarak yenilikçi tasarımı ve son teknoloji işçiliği buluşturuyor. Göz kamaştırıcı ve şık Star Orbit Ring klasik tasarımını üstlenen akıllı telefonlar, ön kamera özelliklerini geliştirerek, nova kullanıcılarının trendi koruyor.

Huawei nova Serisi, selfielerden vlog çekmeye kadar, mobil ön kamera teknolojisindeki yeniliklere öncü olmayı sürdürüyor. Huawei Multi-Vision Fotoğrafçılığı ile nova 10 Pro, yüksek kaliteli çift ön kamera mercekleriyle mükemmel çözünürlük ve ışık hassasiyeti sunuyor. 100 derecelik geniş açı ve 4K video destekleyen lens, sektörün ilk öne bakan 60MP Ultra Geniş Otofokus Kamerasını da bulunduruyor. Sektörde bir başka ilk olan öne bakan 8 MP Portre Yakın Çekim Kamerası, 2X optik yakınlaştırmayı ve 5X'e kadar dijital yakınlaştırma imkanı sunarak insan algısının sınırlarını genişletiyor ve en üst düzeyde yakın plan portre deneyimi yaşatıyor.

Huawei nova 10 Pro da lansman indirimi! Huawei nova 10 Pro ne kadar? 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Huawei nova 10 Pro ayrıca, her bir pikselin fotoğraf ve odaklanmaya ayrıldığı Dört Aşamalı Algılamalı (QPD) Anında AF ile oluşturulan sektördeki ilk ön kamerasına da sahip. Yaygın bir otomatik odaklama merceği ile karşılaştırıldığında, odak hızında yüzde 30'luk bir artış vaadi olan QPD AF, geniş açılı görüntülerin çözünürlüğünde yüzde 119 oranında iyileştirme sunuyor. Portre Yakın Çekim Kamerası ile birleştiğinde ve ana konuya otomatik odaklama kullanıldığında, yakın çekim portrelerin çözünürlüğünde yüzde 150 oranında artış sağlıyor. 

0.7X~5X Serbest Yakınlaştırma sayesinde HUAWEI nova 10 Pro, 54 mm portre odak uzaklığı, 27 mm geniş açı odak uzaklığı ve 19 mm ultra geniş açılı odak uzaklığı yakalayarak  her uzaklıktan tutarlı ve mükemmel görüntüyü elde ediyor. Huawei nova 10 Pro'nun arka kamerası 50MP Ultra Vision Photography ile tasarlandı ve ışık alımını yüzde 40 artıran Huawei'nin amiral gemisi sınıfı RYYB Renk Filtresi Dizisi ile donatıldı. Ayrıca, düşük ışıklı ortamlarda ideal fotoğrafçılık sonuçları veren QPD ve sıfır deklanşör gecikmesi teknolojisi (ZSL) ile Anında AF'nin yanı sıra AI Anlık Görüntü işlevi desteğine de sahip.

Huawei nova 10 Pro da lansman indirimi! Huawei nova 10 Pro ne kadar? 30 Eylül 2022 fiyat listesi... 

Huawei nova 10 Pro, çift ön kameraların yükseltilmiş otomatik odaklama yetenekleriyle, kadraj içindeki farklı nesnelerin odağını akıllı bir şekilde değiştirebiliyor. Vitrin Odak işlevi aracılığıyla, iç mekanda çekilen vlog'larda bile nesnelerin net olarak görüntülenmesine imkan sunuyor. 

Aynı anda çekim yapmak için akıllı telefonun birden fazla kamerasını kullanabilir ve hem ön hem de arka kameralardan oluşan çift ön kamera ile resim içinde resim çekiminin kombinasyonu sayesinde çok kameralı bir çekim deneyimi sunuyor. eniş görüş alanlarına sahip dış mekan çekimleri için kullanıcılar, ön kameranın güçlü çift otomatik odaklama özelliklerini kullanarak, çevredeki doğal görüntüleri yakayabilir ve 0,7X~5X yakınlaştırma videoları çekmek için yakınlaştırmayı kolayca ayarlayabilir. 

Peki Huawei nova Serisi fiyatları ne kadar? Huawei nova 10 Pro fiyatı kaç lira? İşte Huawei nova 10 Pro 30 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön