Teknoloji

Huawei nova 10 Pro'da lansman indirimi! Huawei nova 10 Pro ne kadar? 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Huawei nova 10 Pro lansman indirimiyle satışta. Peki Huawei nova 10 Pro ne kadar? İşte Huawei nova 10 Pro 30 Eylül 2022 fiyat listesi... nesil nova Serisi, Huawei nova tasarımını miras alarak yenilikçi tasarımı ve son teknoloji işçiliği buluşturuyor

10. nesil nova Serisi, Huawei nova tasarımını miras alarak yenilikçi tasarımı ve son teknoloji işçiliği buluşturuyor. Göz kamaştırıcı ve şık Star Orbit Ring klasik tasarımını üstlenen akıllı telefonlar, ön kamera özelliklerini geliştirerek, nova kullanıcılarının trendi koruyor.

Huawei nova Serisi, selfielerden vlog çekmeye kadar, mobil ön kamera teknolojisindeki yeniliklere öncü olmayı sürdürüyor. Huawei Multi-Vision Fotoğrafçılığı ile nova 10 Pro, yüksek kaliteli çift ön kamera mercekleriyle mükemmel çözünürlük ve ışık hassasiyeti sunuyor. 100 derecelik geniş açı ve 4K video destekleyen lens, sektörün ilk öne bakan 60MP Ultra Geniş Otofokus Kamerasını da bulunduruyor. Sektörde bir başka ilk olan öne bakan 8 MP Portre Yakın Çekim Kamerası, 2X optik yakınlaştırmayı ve 5X'e kadar dijital yakınlaştırma imkanı sunarak insan algısının sınırlarını genişletiyor ve en üst düzeyde yakın plan portre deneyimi yaşatıyor.

https://www.huawei.com/tr/

Oppo A55 kaçırılmayacak fiyata Carrefoursa’da! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Şimdi Reeder P13 Blue Max rüzgarı esiyor İşte Reeder 30 Eylül 2022 fiyat listesi 

Media Markt’ta 199 TL’ye bluetooth kulaklık fırsatı! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…