28 / 04 / 2024

Huawei Nova 11 Ultra: Orta Sınıf Telefonlarda Uydu Bağlantısı Özelliği İle Dikkat Çekiyor!

Huawei Nova 11 Ultra: Orta Sınıf Telefonlarda Uydu Bağlantısı Özelliği İle Dikkat Çekiyor!

Huawei Nova 11 Ultra, orta segmentte uydu bağlantısı desteği sunan ilk cihaz olacak. Ayrıca diğer özellikleri de oldukça etkileyici.



Huawei, orta segment pazarına yönelik Nova 11 Ultra modelini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Yeni model, etkileyici özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Çin kaynaklı son sızıntılar, Nova 11 Ultra'nın uydu iletişimini destekleyen ilk orta sınıf cihaz olacağını gösteriyor. Bu özelliği, Huawei'nin üst seviye Mate 50 ve P60 serileri ile rekabet edebilmesi açısından oldukça önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

Orta sınıfta bir ilk: Huawei Nova 11 Ultra neler vadediyor?

Huawei, orta sınıf bir cihazda yer alan uydu bağlantısı özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Nova 11 Ultra, özellikle Gorilla Glass Victus 2'ye kıyasla daha güçlü olan Kunlun camı ve değişken diyafram özelliği olan 50 Megapiksel ana kamerası ile öne çıkıyor. 6,78 inç OLED ekranı, yüksek 2652 x 1200 piksel çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunarken, selfie kamerası 60 ve 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip ve 2x yakınlaştırma özelliğine sahip.


Geri Dön