Teknoloji

Huawei Nova 8i fiyatlarında son dakika! Büyük indirim! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

Huawei, akıllı telefonlarından biri olan Nova 8i modeline dev bir indirim yaptı. İşte indirimin ardından Nova 8i fiyatları...Yükselen fiyatlar sebebiyle pek çok insan akıllı telefon almayı erteliyor ve indirim bekleyişine giriyor

Yükselen enflasyon ve kur artışı gibi birçok nedenden dolayı yükselen maliyetler sebebiyle akıllı cihazların fiyatları gittikçe yükseliyor. Yükselen fiyatlar sebebiyle pek çok insan akıllı telefon almayı erteliyor ve indirim bekleyişine giriyor. Bu bekleyiş de beraberinde piyasaya durgunluk getiriyor.

Piyasada yaşanan durgunluğu gidermek ve hareketliliği arttırmak için birçok şirket indirim kampanyaları düzenliyor. Huawei'de bu şirketlerden birisi ve çok sevilen modeli Nova 8i için indirim yaptı.

İndirimden yararlanmak için tek şart telefonunuzu Huawei'in internet sitesinden almanız.

Peki Nova 8i fiyatı ve özellikleri nelerdir?

Nova 8i Özellikleri

Nova 8i Süper kamera ve süper sarj ile dikkat çekiyor. Nova 8i 6.67 inç ekran büyüklüğüne sahip ve IPS LCD ekran teknolojisine sahip. 60 Hz ekran yenileme hızına sahip olan Nova 8i'nin 128 GB dahili depolaması ve 6 GB belleği (RAM) bulunuyor.

Ekran Özellikleri

Kamera Özellikleri

Ön Kamera Özellikleri

Sensörler

Servis ve Diğer Uygulamalar

Peki Huawei Nova 8i'nin fiyatı ne kadar?

Huawei Nova 8i 2022 Mart ayı fiyat listesi

  1. Huawei Nova 8i/Gümüş GÜNCEL FİYATI: 8.248,00 Türk Lirası değerinde olan Nova 8i'ye uygulanan indirimin ardından fiyatı 7.999,00 Türk Lirasına düşürüldü ve satışı bu fiyat üzerinden gerçekleştiriliyor. Ayrıca beraberinde bir adet gri telefon kılıfı hediye olarak geliyor.
  2. Huawei Nova 8i/Gece Yarısı Siyahı GÜNCEL FİYATI: 8.248,00 Türk Lirası değerinde olan Nova 8i'ye uygulanan indirimin ardından fiyatı 7.999,00 Türk Lirasına düşürüldü ve satışı bu fiyat üzerinden yapılıyor ayrıca yanında bir adet gri telefon kılıfı hediye olarak geliyor.

Elif ALPAR/Emlakkulisi.com

Huawei Nova 9'a 2 bin TL indirim indirim! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

Güncel Samsung Galaxy Z Fold3 5G fiyatları! İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...

Vodafone ile faturaya ek taksitlerle telefon sahibi olmak mümkün! İşte 2022 Mart ayı fiyat Listesi...

Samsung Galaxy modellerinde indirim! İşte merak edilen fiyat listesi...

Son dakika yeni iPhone SE Tanıtıldı! İşte iPhone SE 2022 Mart Fiyat Listesi...

Son Dakika iPhone 11 fiyatları! İşte Mart 2022 Fiyat Listesi...