Teknoloji

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?164 TL‘ye satışa çıkarıldı

Geçtiğimiz günlerde önce A101’de de satışa sunulan akıllı saat bir satış kanalının gerçekleştirdiği kampanyada 5.164 TL‘ye satışa çıkarıldı. Huawei Watch GT 3 akıllı saatin mevcut satış fiyatı ise 5.499 Türk lirası.

Söz konusu  bu fiyat saatin titanyum gövdeli ve deri kayışlı modeli için geçerlidir. Huawei Watch GT 3  Akıllı saat hem HarmonyOS yüklü telefonlar haricinde iOS ve Android‘li telefonlarla da uyumlu olduğunu hatırlatmak isteriz. 

Akıllı saati selefinden farklı kılan Huawei Watch GT 3 Pro’nun 30 metreye kadar serbest dalışlara destek vermesi ki bu su geçirmezliği konusunda oldukça iddialı görünmesine sebep oluyor. 


Huawei Golf oynayanlar için de faydalı özellikler sunan model, vuruş hızı, vuruş temposu, geri dönüş süresi ve düşüş süresi gibi profesyonel vuruş verilerini kaydedebilmeye olanak sağlıyor.


Bir diğer özelliği ise EKG özelliğinin de aktif olarak çalışması ve  Watch GT 3 Pro damar sertliğiyle ilgili bilgi de paylaşabiliyor olması sağlığınızı gün içerisinde takip edebilmeniz için birebir. 


Fakat Türkiye’de bu özellik aktif olmasa da önümüzdeki günlerde gelecek yazılım güncellemesiyle bu özelliğin de Türkiye’de aktif hale gelmesi söz konusu. Huawei Watch GT 3  Akıllı saat vücut sıcaklığını da ölçebilme özelliğine sahip.

Tüm bunların yanısıra Huawei Watch GT 3 Pro dayanıklı gövde yapısıyla dikkat çekiyor Stres ve uyku takibi özelliklerine de sahip olan saat, IP68 ve 5 ATM (50 metre) derecelendirmesi ile birlikte geliyor. Saatte safir cam malzemesi yer alıyor.Sağlamlık konusunda iddialı olan saatte  Gorilla Glass’ın camlarına kıyasla çok daha dayanıklı olan safir cam saynı zamanda darbelere karşı da koruduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Ayrıntılı bilgi için HUAWEI

EDİTÖRÜN NOTU: Bu haber 1 Ekim 2022 tarihinde saat 03.27’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,51 Türk Lirası, euro 18,10 Türk Lirası, altının gramı ise 992 Türk Lirası değerinde.

TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor! Ucuz arsa arayanlar dikkat!

Fiat Egea’dan kaçırılmayacak kampanya! Son 3 gün! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Jeep fiyatları güncelledi! Jeep 1 Ekim 2022 fiyat listesi